Kasten op maat Amstelveen

Unieke maatwerk kast in Amstelveen

Wilt u een mooie kast op maat laten maken voor uw woning? Voor kasten op maat in Amstelveen kunt u terecht bij de ambachtslieden van Lambertus van den Broek. Wij zijn namelijk helemaal thuis in maatwerk. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met het laten maken van een kast op maat en geef uw interieur een unieke en persoonlijke touch met een kast die perfect past en helemaal aan uw eisen voldoet.

In een handomdraai maken wij kasten die perfect passen in de stijl en de sfeer van uw woning en uw persoonlijke smaak. Kasten op maat zijn niet alleen zeer stijlvol, ze zijn ook zeer handig in gebruik. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden van het laten maken van kasten op maat in Amstelveen. U kunt hiervoor ook direct contact opnemen met Lambertus van den Broek.

Voordelen van onze kasten op maat

Bij het kiezen van kasten op maat in Amstelveen kunt u bij Lambertus van den Broek rekenen op de volgende voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Waarom kiezen voor kasten op maat in Amstelveen?

Elke leefruimte is uniek met al zijn hoeken en nissen. En onder een dak zijn ook hellingen. Dat is allemaal ruimte die benut kan worden met kasten op maat. Hiermee kunt u ongebruikte ruimte optimaal benutten om er opbergruimte van te maken. Met een kast op maat creëert u extra opbergruimte en een opgeruimd huis. Dat voelt goed, nietwaar?

Kast op maat Lambertus van den Broek

Kasten voor ieder interieur

Iedereen heeft een eigen smaak en leefstijl. Dat geldt ook voor het laten maken van kasten op maat. Zo heeft u bij het samenstellen van een maatwerk kast bij ons een ruime keuze uit kastdeuren. Zo zijn er prachtige paneeldeuren in diverse kleuren. Of kies voor één van onze vele stijldeuren en loftdeuren met Italiaans design. Kies ook voor de accessoires die u belangrijk vindt. Denk aan garderobestangen, schoenenrekken of zelfs bewegingssensoren voor het in- en uitschakelen van verlichting in de kast. Er is veel mogelijk met kasten op maat in Amstelveen.

Kastinterieur op maat
Kastinterieur op maat

Offerte aanvragen

Als u in Amstelveen kiest voor onze kasten op maat, nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de globale afmetingen van de door u gewenste kast met ons te overleggen. Ook kunt u eventueel ook foto’s van de plek waar de kast moet komen meenemen naar onze winkel. Daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar één of meer kasten op maat voor uw woning in Amstelveen? En wilt u deze laten samenstellen en plaatsen door ervaren professionals? Neem dan contact op met Lambertus van den Broek. Of kom kijken in onze showroom en laat u inspireren en adviseren. Bij ons bent u verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel met 020 641 43 92 of mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.