Kasten op maat Amsterdam

Unieke maatwerk kast in Amsterdam

Heeft u een kast op maat nodig in uw huis in Amsterdam? Voor kasten op maat in Amsterdam gaat u naar Lambertus van den Broek. Het maken, leveren en plaatsen van maatwerk kasten is één van onze specialiteiten. Ontdek de mogelijkheden van het
op maat laten maken van één of meerdere kasten. En ontdek hoe u hiermee uw interieur een unieke en persoonlijke touch kunt geven door het plaatsen van een kast die perfect op maat is en helemaal aan uw eisen voldoet.

Wij maken in een handomdraai kasten die perfect op maat zijn in de stijl en de sfeer van uw huis en persoonlijke smaak. Maatwerk kasten zijn zowel stijlvol als praktisch. Lees hier meer over de mogelijkheden van kasten op maat laten maken in Amsterdam. Uiteraard kunt u hiervoor ook direct contact met ons opnemen.

Voordelen van onze kasten op maat

Bij de kasten op maat in die u in Amsterdam bij Lambertus van den Broek laat maken, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Waarom kiezen voor kasten op maat in Amsterdam?

Elke ruimte in een huis heeft zo zijn eigen hoekje en nisjes. En een kamer kan een schuin dak hebben. Al deze ruimte kunt u benutten als u hiervoor kasten op maat laat maken. Zo kunt u ongebruikte ruimte optimaal benutten door die om te toveren tot opbergruimte. Met een kast op maat kunt u dus genieten van extra opbergruimte en een opgeruimd huis.

Kast op maat Lambertus van den Broek

Kasten voor ieder interieur

Ieder mens heeft een eigen smaak en leefstijl. Uw smaak en stijl kunt u ook laten toepassen bij het laten maken van maatwerk kasten. Bij het samenstellen van een maatwerk kast heeft u bij ons een ruime keuze uit kastdeuren. Zo hebben we prachtige paneeldeuren in diverse kleuren. Of wat dacht u van één van onze vele stijldeuren en loftdeuren met Italiaans design? Kies ook voor accessoires die voor u belangrijk zijn, zoals garderobestangen, schoenenrekken of zelfs bewegingssensoren voor het in- en uitschakelen van verlichting in de kast. Er is veel mogelijk met kasten op maat in Amsterdam.

Kastinterieur op maat
Kastinterieur op maat

Offerte aanvragen

Als u in Amsterdam kiest voor het laten maken van kasten op maat, nemen wij u veel werk én zorgen uit handen. U hoeft ons alleen de globale afmetingen van de door u gewenste kast te overleggen. Eventueel kunt u ook foto’s van de plek waar de kast moet komen meenemen naar onze winkel. Dat is alles! Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar één of meerdere kasten op maat voor uw woning in Amsterdam? En wilt u die laten maken en installeren door ervaren professionals? Neem dan contact op met Lambertus van den Broek. Of kom kijken in onze showroom voor inspiratie en advies. U bent bij ons verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel met 020 641 43 92 of mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.