Kasten op maat Hoofddorp

Unieke maatwerk kast in Hoofddorp

Ruimte maken in uw huis in Hoofddorp doet u met het laten maken van kasten op maat. En daarvoor gaat u natuurlijk naar de vakmensen van Lambertus van den Broek. Het maken, leveren en plaatsen van maatwerk kasten behoort tot onze specialiteiten. Ontdek ook de vele mogelijkheden die maatwerk kasten u bieden. En beeld u eens in hoe u hiermee elke ruimte in huis een unieke en persoonlijke uitstraling geeft als u er kasten op maat in plaatst die geheel aan uw wensen voldoen.

Als we voor u in Hoofddorp kasten op maat voor u maken, doen we dat natuurlijk geheel in de stijl en sfeer van uw huis en uw persoonlijke smaak. Dat maakt onze maatwerk kasten zowel stijlvol als praktisch. Lees hieronder meer over wat er allemaal mogelijk is met het laten maken van kasten op maat in Hoofddorp. Natuurlijk kunt u hiervoor direct contact met ons opnemen.

Voordelen van onze kasten op maat

Als u uw kasten op maat in Hoofddorp laat maken bij Lambertus van den Broek, kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom voor inspiratie
  • Eigen montagedienst

Waarom kiezen voor kasten op maat in Hoofddorp?

Een huis beschikt over kamers die allemaal anders van vorm en formaat zijn. Ook zijn er in ruimtes veel onbenutte hoekjes en nisjes. Een kamer kan zelfs een schuin dak hebben. Deze ruimtes kunt u allemaal benutten door er kasten op maat voor te laten maken. Dan weet u zeker dat de ongebruikte ruimte in huis optimaal benut wordt als opbergruimte. Zo heeft u altijd extra opbergruimte en een heerlijk opgeruimd huis.

Kast op maat Lambertus van den Broek

Kasten voor ieder interieur

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen smaak en leefstijl. Die laat u ongetwijfeld ook graag terugkomen als u maatwerk kasten laat maken. Wat dat betreft, kunt u bij het samenstellen uw kast bij ons kiezen uit diverse soorten kastdeuren. We hebben bijvoorbeeld prachtige paneeldeuren in diverse kleuren. Of kies voor één van onze vele stijldeuren en loftdeuren met Italiaans design. Bedenk ook welke accessoires u in de kast wilt hebben. Bijvoorbeeld garderobestangen, schoenenrekken of zelfs bewegingssensoren voor het in- en uitschakelen van verlichting in de kast. De mogelijkheden zijn legio met kasten op maat in Hoofddorp.

Kastinterieur op maat
Kastinterieur op maat

Offerte aanvragen

Als u in Hoofddorp kasten op maat bij ons laat maken, nemen wij u veel werk en zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is ons de globale afmetingen van de door u gewenste kast te overleggen. Ook kunt u foto’s van de plek waar de kast moet komen meenemen naar onze winkel. Dat is alles! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Heeft u één of meer kasten op maat nodig voor uw woning in Hoofddorp? En wilt u die laten maken en installeren door ervaren professionals? Neem contact op met Lambertus van den Broek. Of kom kijken in onze showroom voor inspiratie en advies. U bent bij ons verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel on op 020 641 43 92 of mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.