Traprenovatie

Traprenovatie bij Lambertus van den Broek

Wil je jouw trap snel en eenvoudig verfraaien of is je trap toe aan een complete facelift? Wij leveren en monteren traprenovatie van Cando.
Met de CanDo Traprenovatie concepten heb je altijd een passende oplossing bij de hand!

Voor de grondige renovatie van je trap kun je de bestaande treden vervangen door CanDo overzettreden. Afhankelijk van jouw smaak en je budget kun je kiezen voor:

Traprenovatie eiken; echt houten overzettreden van eiken
Traprenovatie laminaat; treden met een laminaat toplaag
Traprenovatie vinyl; treden uit zelfklevend vinyl
Om het geheel af te maken heeft CanDo een uitgebreid assortiment met trapleuninghouders in verschillende stijlen. Deze zijn perfect te combineren met een trapleuning naar jouw keuze. Zo past je trap naadloos in de stijl van jouw huis!

Traprenovatie Lambertus van den Broek

Traprenovatie eiken

…de natuurlijke uitstraling van eiken….. Geef je de voorkeur aan echt hout? Dan kies je ‘natuurlijk’ voor overzettreden met een eiken toplaag welke een geïntegreerd anti-slip profiel hebben. Zo kan de trap naar eigen keuze afgewerkt worden. Dit kan d.m.v. duurzame traplak of wax-olie. De bijpassende stootborden zijn aan één zijde voorzien van een eiken toplaag waardoor je de mogelijkheid hebt een geheel eiken trap te creëren. Of je gebruikt de achterzijde van de stootborden, welke een witte grondverflaag hebben. Deze kan in elke gewenste kleur afgelakt worden. CanDo traprenovatie traptreden zijn geschikt voor vrijwel alle dichte trappen.

Traprenovatie laminaat

CanDo traprenovatie laminaat is er in verschillende decoren. De treden hebben een duurzame afwerking, zijn geschikt voor intensief gebruik en staan garant voor jarenlang plezier. CanDo traprenovatie laminaat is eenvoudig te onderhouden met een laminaatreiniger.

Een fraaie afwerking van je trap vraagt om passende accessoires. De zijkant van de trap kan netjes afgewerkt worden met kantlaminaat. Voor de afwerking van de bovenste trede kan je een afwerklijst gebruiken. Wil je de trap helemaal in één kleur of breng je liever contrast aan? Beide opties zijn mogelijk door te kiezen voor decorgelijke stootborden of stootborden met een afwijkende kleur.

Traprenovatie vinyl

Is jouw trap toe aan een nieuwe uitstraling? Dan is het nu tijd om daar eens verandering in aan te brengen! Wees vooral niet bang dat het renoveren van je trap veel te duur is, want vinyl is een goedkope oplossing die wel het gewenste kwaliteit biedt! Daarnaast is het voordeel dat vinyl gemakkelijk op maat te snijden is met een stanleymes, het renoveren van je trap met vinyl kun je dan ook gemakkelijk zelf. Mocht je toch nog twijfelen… Laat je dan overtuigen door onze onderstaande video waarin wij laten zien dat je met behulp van modeleertape of een trapspin altijd de juiste vorm en afmetingen overneemt van je traptreden.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een traprenovatie voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!