Vuurwerk Uithoorn

Het vuurwerk van Uithoorn haalt u veilig bij Lambertus van den Broek

Bij Lambertus van den Broek kunt u ook dit jaar online vuurwerk bestellen.
Wij vinden veiligheid erg belangrijk bij het afsteken van vuurwerk en daarom voldoet al ons vuurwerk aan de Nederlandse wetgeving en geven wij geen vuurwerk af aan jongeren onder de 16. Bij ons vindt u alleen vuurwerk van de beste kwaliteit. Wij verkopen ook veiligheidsartikelen zoals veiligheidsbrillen en aansteeklonten. U kunt vuurwerk Uithoorn via de webshop bestellen. Er mag maximaal 25 kilogram vuurwerk per klant besteld worden. U kunt uw vuurwerk afhalen op 28, 29 en 30 december. Op deze dagen vindt er ook losse verkoop plaats.

Vuurwerk tegen scherpe prijzen

Hubo staat bekend om haar goedkope vuurwerk Uithoorn. Een veilige en leuke jaarwisseling begint bij goed vuurwerk. Bij Lambertus van den Broek zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kiezen van vuurwerk. Wij verkopen alleen de mooiste en veiligste producten. Wij kunnen u perfect begeleiden met uw keuze. Of u nou meer van knalvuurwerk of siervuurwerk houdt, wij hebben wat u wilt. Lambertus van den Broek heeft een erg goede reputatie op het gebied van vuurwerk Uithoorn. Wij zijn een van de bekendste verkopers van vuurwerk in de omgeving en doen dit al jaren met veel succes. Bij ons staat de klant voorop en daarom komen veel mensen elk jaar weer met veel plezier hun vuurwerk afhalen bij Lambertus van den Broek.

Afhaaltijden & losse verkoop:

Donderdag 28 december tussen 9:00 en 21:00u <– Koopavond!
Vrijdag 29 december tussen 9:00 en 18:00u
Zaterdag 30 december tussen 9:00 en 17:00u

*LET OP ZONDAG ZIJN LANDELIJK ALLE VUURWERKWINKELS GESLOTEN.

Afgifte alleen aan personen vanaf 16 jaar en ouder. Maximaal 25 kg. Per klant.
S.v.p. goed controleren bij ontvangst vuurwerk. Reclame niet meer mogelijk.
Uw orderbevestiging dient u uit te printen en mee te nemen als u het vuurwerk komt afhalen.
Bij voorkeur uw vuurwerk afhalen op donderdag 28 december. Vergeet geen eigen tas of doos mee te nemen!
Dit jaar heeft de wetgever bepaald dat wij verplicht zijn een plastic tas aan u door te berekenen a € 0,20ct.

vuurwerk Lambertus van den Broek

Contact opnemen

Bent u op zoek naar vuurwerk?  Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!