Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

Voor aankopen in bij Lambertus van den Broek gelden de Algemene Voorwaarden voor de doe-het-zelfbranche van de VWDHZ. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Daarnaast gelden de Aanvullende Verkoopvoorwaarden montagedienst. Klik hier voor de gezamelijke Algemene Voorwaarden. Voor online-aankopen bij Lambertus van den Broek gelden de Algemene Voorwaarden Doe het zelf internetverkoop van de doe-het- zelfbranche van de VWDHZ. Klik hier voor de online-voorwaarden.

Ruilen aankoop uit de winkel

Bij Lambertus van den Broek kun je artikelen tot en met 14 dagen na aankoop gratis retourneren of ruilen. Retourneren of ruilen is mogelijk voor ongebruikte artikelen in originele verpakking op vertoon van de kassabon.

Actievoorwaarden

De voorwaarden die gelden voor acties en promoties:

  • Kortingen zijn niet van toepassing op actie- en folderartikelen, vast laag artikelen, uurlonen van klus- en montagediensten, cadeaubonnen, verhuurartikelen, blokhutten, diervoeders en –benodigdheden, reeds geplaatste bestellingen, artikelen van Qlima/Zibro (brandstoffen) en Velux dakramen, zonnepanelen, vuurwerk, aankopen op rekening.
  • Je mag een kortingsbon maar 1 maal gebruiken. (indien van toepassing)
  • Kortingsbonnen kunnen niet gecombineerd worden.
  • Maatwerk is uitgesloten bij het gebruik van kortingsbonnen.
  • Koop je meerdere stuks van exact hetzelfde artikel, dan geldt de korting voor al deze producten.
  • Vraag in de winkel naar de aanvullende voorwaarden.

Voor het gebruik van persoonsgegevens verwijzen wij naar ons privacystatement.