Gordijnen

Gordijnen op maat, een luxe aanvulling voor uw interieur

Gordijnen zijn sfeermakers, maar ook zeer functioneel binnen uw interieur. Binnen onze collectie hanteren we 1250 verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen. Ons leverancier brengt continu de laatste ontwikkelingen op interieurgebied in kaart. Welke meubel-, vloeren- en wand- trends spelen er.

Verborgen techniek in onze stoffen

De laatste technologische ontwikkelingen worden verwerkt door onze R&D mensen. U ziet ze niet, maar de meest innovatieve garens en de laatste technieken, worden verwerkt in onze stoffen om tot de beste gordijnstoffen te komen. Betere kleurechtheid, betere vochtbestendigheid. Vuilafstotend, brandvertragend. Warmte- en geluidsisolatie; al deze wensen en eisen spelen een belangrijke rol in de productontwikkeling van onze gordijnencollectie.

Gordijnen Lambertus van den Broek

Ons ruime aanbod gordijnen voldoet aan de volgende kenmerken:

Gordijnen Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar gordijnen voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amsterdam en Uithoorn.