Screens en zipscreens

Screens bij Lambertus van den Broek

Wilt u ervoor zorgen dat uw huis goed geïsoleerd is tegen licht en warmte, maar er ook voor zorgen dat u wél naar buiten kunt kijken en anderen niet naar binnen? Dan bent u op zoek naar de screens van Lambertus van den Broek! Met screens blijft overdag het zicht naar buiten behouden zonder inkijk naar binnen. Screens zijn vooral handig als andere soorten zonwering niet toepasbaar zijn voor uw woning of wanneer u vaak afwezig bent. Bij ons rekent u, naast de traditionele screens, ook nog eens op ZIP-screens. Lees snel verder welke screens we voor u hebben of kom gerust eens langs in onze showroom om te zien wat wel allemaal voor u doen. Onze professionals voorzien u graag van vakkundig advies. U bent ook van harte welkom om gewoon eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Extra voordelen bij Lambertus van den Broek

Gaat u voor het bestellen van onze screens? Dan rekent u ook nog eens op de volgende voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst
Screens en zipscreens

Zipscreens

Bij ons kunt u terecht voor dit nieuwe screensysteem dat steeds populairder wordt. Zipscreens bieden namelijk een paar extra fijne voordelen ten opzichte van de traditionele screens. Door doekgeleiding is dit screen namelijk extreem windvast én dient het ook als insectenwering. Deze zipscreens hebben daarnaast een screendoek dat zich door een ingenieus systeem tussen de geleiders beweegt. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen de geleiders en het doek. Bij ons zijn zipscreens altijd in diverse maten, uitvoeringen en met veel soorten bediening verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit screens met een breedte van 80 t/m 460 cm en van 100 t/m 540 cm en een hoogte van 30 t/m 360 cm of van 100 t/m 400 cm. De bovenkast is beschikbaar in veel verschillende kleuren en is, door zijn exclusieve stalen behuizing, een echt sieraad voor uw woning. Uw zipscreens zijn bedienbaar met een elektrische schakelaar of een handzender.
De bovenbak wordt bij bevestiging op de geleiders geplaatst waartussen het doek (de screen) op en neer beweegt. Om voor extra stabiliteit te zorgen, zijn de screens verzwaard met een aluminium lat. De rits, die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt ervoor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten stand is de ZIP-screen ook nog eens insectenwerend. Ook deze screens zijn gemaakt van glasvezel en daarmee zeer sterk. De screens hebben een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van de screens blijft u het zicht van binnen naar buiten houden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag zo klein mogelijk is. Tot slot kunt u bij ons kiezen uit meer dan veertig kleuren voor uw screens!

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Traditionele screens

De traditionele screens zijn inmiddels wereldberoemd en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Doordat deze windvast zijn, zijn ze veilig en eenvoudig te gebruiken wanneer u bijvoorbeeld niet thuis bent. We maken uw traditionele screens altijd volledig op maat in een groot aantal uitvoeringen en met veel soorten bediening. Bij ons heeft u de keuze uit screens met een breedte van 60 t/m 340 cm en een hoogte van 30 t/m 340 cm. Voor de omkasting is er de keuze uit veel verschillende kleuren en qua bediening is er de keuze uit verschillende handmatige bedieningen. Afhankelijk van de breedte en de hoogte van uw screens, kunt u kiezen uit een bakmaat van 75, 80 of 95 cm.

Screens en zipscreens

De bovenbakken worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De bovenbak wordt bij bevestiging op de geleiders geplaatst waartussen het doek (de screen) op en neer beweegt. Om voor extra stabiliteit te zorgen, zijn de screens verzwaard met een aluminium lat. De screens zelf zijn gemaakt van glasvezel en daarmee oersterk vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. De screens hebben een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van de screens, blijft u het zicht van binnen naar buiten houden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Als klap op de vuurpijl kunt u bij ons kiezen uit meer dan 40 kleuren voor uw screens!

Screens en zipscreens
Screens en zipscreens

Diverse soorten zonwering bij Lambertus van den Broek

Bent u naast screens op zoek naar andere soorten zonwering voor uw woning? Ook dan neemt u contact op met onze experts. Bij ons komt u voor het kopen van screens, rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen en nog veel meer! Veel van onze producten zijn volledig voor u op maat te maken. Omdat we het productieproces in eigen hand hebben, hebben we de volledige controle over uw screens en andere soorten zonwering. Daarom krijgt u bij ons gegarandeerd een hoge kwaliteit product voor een eerlijke prijs.

Contact opnemen

Wilt u zonwering voor uw woning, maar passen de meeste standaard zonweringen niet bij uw woning? Dan kiest u voor onze screens! Wij maken uw screens met alle plezier en uiterste vakbekwaamheid voor u op maat. Wilt u enkele voorbeelden van wat we allemaal voor u doen? Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en  Hoofddorp.