Kastverlichting

Kastverlichting van Lambertus van den Broek

Wilt u uw maatkast naar een hoger niveau tillen? Dat doet u met de kastverlichting van Lambertus van den Broek. Kastverlichting is niet alleen erg handig, het verfraait uw kast ook nog eens aanzienlijk. Met onze vele soorten te bestellen kastverlichting, hebben we voor elk wat wils in huis. Kom vandaag nog langs in onze showroom om onze producten met eigen ogen te bekijken. Onze experts voorzien u graag van professioneel advies. Ook bent u van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waarom onze kastverlichting?

Met het kopen van onze kastverlichting, kiest u voor een paar mooie voordelen. Bij ons rekent u altijd op de volgende pluspunten:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

LED strips

Met onze LED strips haalt u kastverlichting in huis die uw gehele kast verlicht van vloer tot plafond. LED strips zijn niet alleen heel mooi, maar ze verbruiken ook nog eens bijzonder weinig stroom. U bent dus ook meteen energiezuinig en milieuvriendelijk bezig. U kunt onze LED strips schakelen met een wandschakelaar, bewegingssensor of een afstandsbediening.

Kastverlichting

LED Spots

U kunt bij ons terecht voor het kopen van Wilfro Lighting. Wilfro Lighting is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van unieke verlichtingsarmaturen voor schuifwandsystemen. De meeste spots werken met  LED verlichting. U kunt deze kastverlichting eenvoudig bedienen door middel van een wandschakelaar, bewegingssensor of een afstandsbediening. Een ander fijn voordeeltje van deze spots is dat ze dimbaar zijn. Zo kunt u uw kastverlichting helemaal instellen in de sterkte en sfeer die u graag wilt.

Kastverlichting Lambertus

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Kastverlichting Lambertus

Lichtkoven en plafonds

Wilt u uw maatkast helemaal chique hebben? Gan dan voor een lichtkoof of een plafond op maat. We maken onze lichtkoven altijd helemaal zelf en 100% op maat voor u en uw maatkast. Heeft u kastverlichting nodig voor een inloopkast? Dan is een plafond of een lichtkoof al helemaal iets voor u! Onze lichtkoven en plafonds kunnen altijd geschakeld worden met een wandschakelaar, een bewegingssensor of een afstandsbediening. Als klap op de vuurpijl zijn ze ook nog eens dimbaar. Zo kunt u de verlichting in uw inloopkast helemaal naar wens instellen. Deze kastverlichting leveren en installeren we met LED spots. U heeft de keuze tussen ronde lampen en vierkante lampen.

Contact opnemen

Wilt u uw maatkasten een echte chique afwerking geven? Kies dan voor kastverlichting van Lambertus van den Broek. Kastverlichting is niet alleen stijlvol en chique, het is ook gewoon bijzonder handig en praktisch. Onze vakmensen installeren uw kastverlichting met alle plezier en uiterste vakbekwaamheid.  Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.