Kastinterieur op maat

Kastinrichting op maat

Een kast op maat is natuurlijk niet compleet zonder een kastinterieur op maat. Gelukkig staat Lambertus van den Broek klaar voor uw kastinrichting op maat. Bij ons komt u voor diverse merken panelen en accessoires voor uw kastinterieur. Omdat we uiteenlopende stijlen kastinrichting producten in ons assortiment hebben, hebben we voor elk wat wils als het op een kastinterieur op maat aankomt. Kom daarom vandaag nog langs in onze showroom om enkele voorbeelden van onze kastinterieur producten te bekijken. Onze professionals geven u graag professioneel advies. Ook bent u van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De voordelen van onze kasten op maat

Bij een maatwerk kast van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

Ons kastinterieur: ruime keuze

Met kastinrichting van de mooie merken Raffito en Inquino bieden we u een mooi assortiment producten aan voor kastinterieur. Kies een kleur die het beste past bij uw interieur en uw kast op maat. U kunt gaan voor een robuuste uitstraling of juist een chique kastinrichting met een slank paneel, kastaccessoires, garderobestangen en legplanken en laden op maat. Met ons kastinterieur op maat, benut u het interieur van uw kast optimaal qua ruimte én vormgeving. Want praktisch en mooi gaan natuurlijk prima hand in hand.

Kastinterieur op maat
Kastinterieur op maat

Veel toepassingen

Met de segmenten van Raffito en Inquino, deelt u uw kast op maat helemaal in zoals u deze in wilt delen. U heeft de keuze uit veel legplanken met hoge of lage hanggedeeltes. De segmenten zijn maximaal 700 mm diep en maximaal 2790 mm hoog. De maximale legplankbreedte is 1000 mm. Onze experts maken uw kastinterieur helemaal op maat, naar wens en aangepast op de situatie van uw interieur. Naast de rechte segmenten behoren hoeksegmenten ook tot de mogelijkheden. Met een hoeksegment kunt u een L- en een U-vormige hoekkast op maat laten maken. Een U-vormige hoekkast is bijvoorbeeld ideaal als u een inloopkast wilt. De afgeronde voorzijde van de legplank heeft uw hoekkast dan een rustig en aantrekkelijk uiterlijk.

Kleuren Raffito

Of u nu van een moderne uitstraling houdt voor uw kastinterieur of -exterieur of een landelijke uitstraling: met de vele kleuren van ons merk Raffito, hebben we voor elk wat wils. Hiernaast vindt u een kleine selectie van mogelijke kleuren. Op de website van Raffito vindt u alle mogelijkheden voor zowel deuren als interieur.

Wit

Ivoor

Steengrijs

Aluminium

Linnen

Eiken natuur

Walnoot

Eiken antraciet

Kashmir mat

Antraciet

Kleuren Inquino

De keuze aan kleuren en afwerkingen van Inquino voor kastinrichting en uw kastinterieur op maat zijn enorm. Daarom verdelen we dit grote en indrukwekkende aanbod voor u onder in de volgende categorieën:

  • Meer dan 40 decoren
  • Meer dan 40 design oppervlakken
  • Echt houtfineer, meer dan 8 soorten in diverse afwerkingen
  • Spuitwerk in alle RAL en NCS kleuren

Klik op een van de afwerkingen om de diverse opties te zien voor uw kastinterieur op maat.

Kleuren Inquino

De keuze aan kleuren en afwerkingen van Inquino voor kastinrichting en uw kastinterieur op maat zijn enorm. Daarom verdelen we dit grote en indrukwekkende aanbod voor u onder in de volgende categorieën:

Klik op een van de afwerkingen om de diverse opties te zien voor uw kastinterieur op maat.

Aangezien Inquino zo’n groot scala aan kleuren heeft kunt u op onderstaande foto klikken, deze verwijst naar de kleur keuze van Inquino

Decor melamine

Designoppervlakken

Echt houtfineer

Spuitwerk

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Kastinterieur compleet

Bij Lambertus van den Broek maken we al uw kasten compleet op maat. Of u nu een keukenkast zoekt, een boekenkast of een divider: bij ons rekent u altijd op maatwerk. We komen dan ook graag bij u thuis langs om de ruimte goed op te meten. Zo bent u er altijd zeker van dat u een kast helemaal naar wens krijgt met een kastinterieur op maat. Wilt u uw kast met kastinrichting op maat laten plaatsen door professionals? Onze experts plaatsen en monteren uw kasten op maat met alle plezier en met uiterste precisie. Daar komt ook nog eens bij dat we geen voorrijkosten hanteren. Zo weet u wanneer u een kast op maat bij ons bestelt en koopt, behalve dat u kwaliteit in huis haalt, ook dat u nooit voor onaangename of ongewenste verrassingen komt te staan.

Kastinterieur op maat

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk kast voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.