Wandmeubel

Wandmeubel op maat

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een wandmeubel van Lambertus van den Broek en geef uw interieur een unieke en persoonlijke twist met een wandmeubel op maat. We maken binnen no-time een wandmeubel dat perfect past bij de stijl en sfeer van uw woning en persoonlijke smaak. Een wandmeubel op maat is niet alleen stijlvol maar ook enorm handig Met het laten bouwen van een wandmeubel op maat, benut u namelijk perfect de ruimte in uw woning. Zo heeft u in een mum van tijd een boekenkast die perfect past onder uw schuine dak, een tv-meubel dat uitstekend matcht met de rest van uw woonkamer of een keukenkast die uw keuken helemaal naar een hoger niveau tilt!

We maken met meer dan een halve eeuw aan ervaring uw wandmeubel moeiteloos voor u op maat. Bij ons kunt u terecht voor boekenkasten, audio/tv meubels, badkamerkasten, keukenkasten en zelfs schuine kasten. Kom vandaag nog langs in onze showroom om te zien wat we allemaal voor u doen. Onze experts voorzien u graag van een vakkundig advies op maat. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Onze wandmeubels op maat: voordelen

Met één van onze wandmeubels op maat haalt u veel voordelen in huis. Met ons heeft u gegarandeerd:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Wandmeubel voor iedereen

Het fijne van een wandmeubel op maat is natuurlijk dat u deze perfect kan afstemmen op uw persoonlijke smaak. De standaard wandmeubels uit de gemiddelde winkel passen nu eenmaal niet altijd en overal qua ruimte en persoonlijke voorkeur. Gelukkig krijg u bij ons altijd een ruime en diverse keuze uit verschillende soorten wandmeubels die u bij ons kunt bestellen, kopen of op maat laten maken. Wilt u een boekenkast kamerbreed of van vloer tot plafond? Die maken wij voor u! Zoekt u een kast die perfect op maat is gemaakt voor uw schuine plafond? Ook dan schakelt u ons in. Zelfs voor badkamerkasten en keukenkasten raadpleegt u ons. Alles kan en alles mag wanneer u bij ons een wandmeubel op maat koop.

wandmeubel-op-maat

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

wandmeubel-op-maat

Wandmeubel van A tot Z

Onze experts helpen u met het ontwikkelen van uw wandmeubel van A tot Z. We komen daarom graag bij u thuis langs om u van vrijblijvend advies te voorzien, en alle maten voor uw wandmeubel op maat exact op te meten. Zo weet u zeker dat het straks helemaal goed zit. En hoewel de meeste wandmeubels relatief makkelijk te plaatsen zijn, bent u natuurlijk altijd van harte welkom om hier de hulp in te schakelen van één van onze professionals. Ze adviseren u graag welke soort stijl, kleur en vorm meubel het meeste past bij uw interieur en voorkeuren, over welke soort wandmeubel het ook gaat. Zo weet u met het aanschaffen van een wandmeubel op maat altijd dat u kwaliteit in huis haalt, voor een eerlijke prijs en dat u niet voor onaangename en ongewenste verrassingen komt te staan.

Stel uw wandmeubel samen

Een wandmeubel op maat is natuurlijk pas perfect zodra deze aan al uw wensen voldoet. Gelukkig kunt u het bij ons zo gek maken als u wilt en voor zover uw budget dat toelaat. U heeft bij ons de keuze uit planken van 19, 28 of 32 mm dik. U rekent bij ons ook op vele soorten en kleuren prachtig fineer of melamine in veel (RAL) kleuren of een mooie houtlook. Zijn de materialen en de kleuren vastgesteld? Dan bouwen we uw wandmeubel helemaal passend bij uw ruimte. Heeft u een schuin dak? Ook dan maken we uw wandmeubel helemaal passend. Met een meubel op maat van ons, bent u altijd verzekerd van maatwerk, helemaal passend bij uw wensen en interieur. Alles kan en alles mag met een wandmeubel op maat van Lambertus van den Broek.

Contact opnemen

Zijn de wandmeubels die u in de winkel ziet, niet passend bij uw woning en stijl? Laat uw wandmeubel dan op maat maken door de experts van Lambertus van den Broek! Neem vandaag nog met ons contact op om de mogelijkheden voor een wandmeubel op maat te bespreken! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.