Kastaccessoires

Kastaccessoires voor elk design

Kastaccessoires nodig? Neem vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat met diverse kastaccessoires. Als het op interieur aankomt heeft natuurlijk iedereen zo zijn of haar smaak en voorkeuren. Daarom maken we niet alleen een kast voor u op maat, maar we voorzien deze ook van verschillende kastaccessoires naar wens. Kom vandaag nog langs in onze showroom om enkele voorbeelden van kastaccessoires te bekijken. Onze professionals geven u graag professioneel advies. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waarom onze kastaccessoires?

Met het bestellen van een maatwerk kast en onze uiteenlopende kastaccessoires, krijgt u gegarandeerd de volgende mooie voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Kasten van A tot Z

Door middel van verschillende kastaccessoires maken we uw kast voor de volle 100% op maat van A tot Z. We komen daarom ook met alle plezier bij u thuis langs om u vrijblijvend te adviseren en alle maten voor uw kast op maat nauwkeurig op te meten. Zo weet u zeker dat alles straks helemaal klopt en dat alle door u gewenste kastaccessoires er ook daadwerkelijk op en aan passen. En alhoewel de kasten eenvoudig te plaatsen zijn, bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de hulp in te schakelen van één van onze experts. Zij monteren en plaatsen uw maatwerk kast inclusief kastaccessoires met alle plezier en uiterste vakbekwaamheid. Daar komt ook nog eens bij kijken, dat we geen voorrijkosten hanteren. Zo weet u met het kopen van een kast op maat van onze experts altijd dat u kwaliteit in huis haalt, voor eerlijke prijzen en dat u niet voor onaangename en ongewenste verrassingen komt te staan.

Kastaccessoires

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Kastaccessoires

Diverse kastaccessoires

Een kast op maat is natuurlijk niet compleet zonder een paar fijne kastaccessoires. Onze experts bespreken met alle plezier de opties voor diverse kastaccessoires voor uw maatkast. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde garderobestang voor uw kast? Een mooi schoenenrek voor uw schoenencollectie? Bij ons kan het allemaal! Zelfs verlichting die door een bewegingssensor aangaat zodra u uw kast opent is bij ons geen enkel probleem

Contact opnemen

Wilt u een kast op maat laten maken? En deze laten voorzien van verschillende kastaccessoires, zoals garderobestangen, schoenenrekken en LED verlichting? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.