Boekenkasten op maat

Lambertus van den Broek: boekenkasten op maat

Verdiep u in de vele opties voor boekenkasten (op maat) en geef uw interieur een unieke en persoonlijke draai met verschillende soorten boekenkasten. Onze experts maken vakkundig boekenkasten op maat die naadloos aansluiten bij de stijl en de sfeer van uw eigen huis en persoonlijke smaak. Een boekenkast op maat is naast stijlvol ook nog eens heel erg praktisch. Met het laten maken van een boekenkast op maat benut u namelijk op en top de ruimte in uw huis. Zo heeft u in mum van tijd een boekenkast die perfect aansluit op die schuine wand in uw slaapkamer of die lastige hoek in uw keuken.

We maken al meer dan een halve eeuw boekenkasten voor u op maat. Wij produceren uw boekenkast voor de volle 100%: van de kast zelf tot eventuele accessoires zoals verlichting of een deur. Komt gerust eens langs in onze showroom om te zien wat wel allemaal voor u doen. Onze experts voorzien u graag van vakkundig advies op maat. U bent ook van harte welkom om gewoon eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De voordelen van onze boekenkasten

Met het bestellen van onze boekenkasten komen een boel mooie voordelen kijken. Bij ons bent u zeker van:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Boekenkasten voor ieder interieur

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen smaak en stijl, ook als het op boekenkasten aankomt. Daarom krijgt u bij het laten maken van een boekenkast bij ons, altijd een ruime keuze uit diverse soorten planken van 19, 28 of 32 mm dik. Daarnaast bieden we u veel soorten en kleuren prachtig fineer. U rekent bij ons ook op veel kleuren melamine: van houtlook tot gewoon zwart, wit of antraciet. Tot slot maken we uw kast ook in een RAL kleur naar keuze. Alles kan en alles mag met onze boekenkasten op maat!

Boekenkast op maat Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Meubel op maat

Boekenkasten van A tot Z

Onze professionals helpen u met het maken van uw boekenkast van A tot Z. We komen daarom ook graag bij u thuis langs om u vrijblijvend te adviseren en alle maten voor uw boekenkast nauwkeurig op te meten. Zo bent u er zeker van dat het straks allemaal helemaal goed zit. En alhoewel de boekenkasten eenvoudig te plaatsen zijn, bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de hulp in te schakelen van één van onze vakmensen. Zij monteren en plaatsen uw boekenkast op maat met alle plezier en uiterste vakbekwaamheid. Daar komt ook nog eens bij kijken dat we geen voorrijkosten hanteren. Zo weet u met het kopen van onze boekenkasten, altijd dat u kwaliteit in huis haalt, voor eerlijke prijzen en dat u niet voor onaangename en ongewenste verrassingen komt te staan.

Contact opnemen

Wilt u voor uw interieur één of meerdere boekenkasten? En wilt u deze op maat laten maken door echte experts? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.