Deuren

Deuren bij Lambertus van den Broek

Maak kennis met de hoge kwaliteit binnen & buitendeuren van Lambertus van den Broek en geef uw woning een compleet nieuwe dimensie in een handomdraai! We leveren een breed scala aan soorten deuren van grote merken als CanDo en 2Adore, zodat u altijd de perfecte deur voor thuis kunt vinden in onze collectie. Van stijlvolle binnendeuren met glas tot moderne modellen voor buiten en van stompe varianten tot opzetdeuren. In verschillende kleuren en formaten en gemaakt van diverse materialen. Bekijk dus snel de collectie en ontdek welke binnen & buitendeuren uw huis helemaal compleet maken!

buitendeuren knop

Buitendeuren

Binnendeuren knop

Binnendeuren

Deuren Lambertus van den Broek

Deuren 2adore

Deuren Lambertus van den Broek

Industriële deuren

Deuren Lambertus van den Broek

Vouwdeuren

Doe inspiratie op!

Met de unieke online deurendesigners van Lambertus van den Broek kunt u allerlei binnen & buitendeuren in uw omgeving of woonsituatie bekijken. Er zijn allerlei standaard afbeeldingen beschikbaar, waarin u uw favoriete modellen kunt bewonderen. Ook kunt u uw eigen foto uploaden, waarbij u verschillende deuren gemakkelijk in uw kamer kunt plaatsen. Zo weet u al binnen enkele klikken of een bepaalde deur in uw interieur past of niet. Erg handig en ook nog eens leuk om te doen. Ervaar het zelf, start de designer en laat u inspireren door dit unieke concept!

Deuren plaatsen

Bent u een beetje handig? Dan kunt u misschien wel zelf uw nieuwe deuren plaatsen en afhangen. Lambertus van den Broek levert dan graag het benodigde hang- en sluitwerk, zodat u meteen aan de slag kunt gaan. Maar weet u niet hoe dit moet? Dan kunt u natuurlijk altijd de hulp inschakelen van onze vakmannen! Deze komen vrijblijvend bij u thuis om de maten op te meten, zodat u uw materiaal gegarandeerd met de juiste maat ontvangt. Ook kunnen onze professionele monteurs uw deur komen afhangen, waarbij u maar liefst zes jaar garantie kunt verwachten! Verzeker uzelf vandaag dus nog van onze expertise en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een deur voor bij u thuis? En wilt u deze laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!