Raamdecoratie

Raamdecoratie door Lambertus van den Broek

Met raamdecoratie van Lambertus van den Broek zorgt u niet alleen voor verfraaiing van uw interieur, u zorgt er ook nog eens voor dat u het zonlicht dat binnenkomt helemaal naar wens kunt regelen. Het kiezen van de juiste raamdecoratie is een hele klus. Dit komt door factoren zoals uw type woning, uw stijl interieur en uw persoonlijke smaak. Gelukkig kunt u bij ons allerlei diverse soorten raamdecoratie bestellen. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring hebben we gegarandeerd dé raamdecoratie in huis die u zoekt. Lees snel verder welke soorten raamdecoratie we voor u in het assortiment hebben. Wilt u onze producten graag in het echt komen bewonderen? Kom dan eens in onze showroom langs! U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Houten Jaloezieën

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Horizontale jaloezieën

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Verticale jaloezieën

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Plissé en Duette®

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Rolgordijnen

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Vouwgordijnen

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Multishade

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Gordijnen

easyclick

Easyclick

Raamdecoratie van Lambertus van den Broek

Gaat u voor raamdecoratie van Lambertus van den Broek? Dat is een uitstekende keuze! U rekent met ons namelijk op de volgende fijne voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Houten jaloezieën

Steeds meer mensen kopen houten jaloezieën als het op raamdecoratie aankomt. Jaloezieën staan erom bekend dat ze zeer nauwkeurig het licht kunnen regelen in huis. Met houten jaloezieën als raamdecoratie haalt u ook nog eens meer warmte en rust in huis door de zachte en natuurlijke uitstraling. Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. Wij hebben voor u diverse houten jaloezieën in verschillende warme en trendy kleuren in het assortiment.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Horizontale jaloezieën

Met horizontale jaloezieën als raamdecoratie heeft u een functioneel comfort met veel privacy en vrij zicht naar buiten zonder inkijk. Met horizontale jaloezieën krijgt u een sierlijke lichtregeling die u helemaal naar wens kunt instellen. Bij ons vindt u een groot kleurenaanbod. Onze jaloezieën zijn te krijgen in de lamelbreedtes 16, 25, 50 en 70 mm. Horizontale jaloezieën zijn ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Plissé en Duette®

Plissé en Duette® gordijnen zijn als raamdecoratie toepasbaar in allerlei soorten interieuren, maar zijn vooral populair in de meer moderne woningen en stijlen. Heeft u afwijkende (dak)ramen? Dan zijn plissé en Duette® gordijnen echt iets voor u! Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn bij ons in vele modellen leverbaar. Met plissé en Duette® gordijnen als raamdecoratie kunt u eindeloos combineren in elk denkbaar soort raam.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Rolgordijnen

In onze enorme collectie aan rolgordijnen zit er voor elk interieur wel iets bij als geschikte raamdecoratie. Met onze, bijna oneindige, combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u met onze rolgordijnen eindeloos combineren. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk qua raamdecoratie met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Vouwgordijnen

Met onze hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen, haalt u een bijzondere soort raamdecoratie in huis. Met deze raamdecoratie zorgt u eenvoudig voor een decoratieve uitstraling in huis en een persoonlijk accent. Bij ons bent u verzekerd van een groot assortiment aan stoffen van hoge kwaliteit. Of u nu transparante vouwgordijnen wilt, “in-between” of luxe jacquard stoffen: wij hebben het in huis!

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Multishade

Multishade biedt als raamdecoratie de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. De multishade heeft twee lagen stof, een transparante en een niet transparante. Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten, kunt u helemaal uw eigen lichtinval in uw woning bepalen. Wij bieden onze multishades aan in drie verschillende baanbreedtes, vijf verschillende kleuren en 40 verschillende stoffen, zit de perfecte raamdecoratie voor uw woning er gegarandeerd tussen.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Gordijnen

Gordijnen zijn natuurlijk niet alleen maar sfeervolle raamdecoratie, ze zijn ook bijzonder functioneel binnen uw interieur. Wij hebben maar liefst 1250 verschillende stoffen in huis waar u uit kunt kiezen. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de laatste interieurtrends, hebben we altijd het beste van het beste in huis. Met onze gordijnen als raamdecoratie, bent u dus altijd verzekerd van topkwaliteit.

Plisse Lambertus van den Broek

Easyclick

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. EasyClick kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. U kunt kiezen voor diverse soorten raamdecoratie in combinatie met een EasyClick systeem.

Contact opnemen

Wilt u raamdecoratie om het licht in uw woning beter te regelen én om voor meer sfeer in huis te zorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor kwalitatief hoogstaande raamdecoratie op maat! Komt u er niet uit welke raamdecoratie u wilt? Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amsterdam en Uithoorn.