Schuine kast

Schuine kast op maat | Lambertus van den Broek

Wilt u een boekenkast of een ander soort wandmeubel kopen voor een kamer met een (deels) schuine wand? Dan is een schuine kast op maat een must. Gelukkig maakt Lambertus van den Broek uw schuine kast op maat helemaal in lijn met de ruimte waar u deze in wilt. Afhankelijk van uw ruimte, maken wij uw schuine kast helemaal op maat. Heeft uw ruimte deels een schuine wand? Dan heeft de achterzijde van de kast en andere hoogte dan de voorzijde. Wilt u uw schuine kast juist met één zijkant tegen een schuine wand? Dan is één zijkant dus een andere hoogte dan de andere. Komt vandaag nog langs in onze showroom om onze voorbeeld schuine kasten te bewonderen. Onze experts geven u graag professioneel advies op maat. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen schuine kast

Wilt u een schuine kast op maat, zodat u die onhandig lijkende ruimte in uw huis eindelijk nuttig en strak kunt benutten? Met een schuine kast op maat creëert u zowel praktisch als visueel ruimte en orde in uw woning. Met een schuine kast op maat van ons, bent u zeker dat u de kast krijgt die u altijd al wilde hebben. Maar dat is zeker niet alles! Met het bestellen van een schuine kast op maat, krijgt u er gegarandeerd nog veel andere voordelen erbij. Met ons bent u verzekerd van:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Nut van een schuine kast

Ruimtes met (deels) schuine wanden lijken op het eerste gezicht erg onpraktisch, maar met een schuine kast op maat gebruikt u deze ruimte juist ontzettend nuttig. Zo benut u dat ‘loze hoekje’ onder de trap juist ideaal met een compacte schuine kast op maat. Hier kunt u dan makkelijk schoenen, sjaals, handschoenen en dekens in kwijt. Met een schuine kast op maat heeft u ook een ideale boekenkast voor tegen die schuine wand op uw zolderkamer die anders onbenut was gebleven. Met schuine kasten die een onpraktische ruimte benutten, vergroot u door de lange lijnen juist een ruimte, u stopt deze zeker niet vol. We garanderen u een schuine kast op maat in een uitvoering naar wens.

wandmeubel-op-maat

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

schuine kast inquino met deurtjes

Meubels op maat

Zoekt u niet alleen naar een schuine kast op maat, maar ook naar andere meubels voor uw woning? Ook dan zit u bij ons helemaal goed! Naast een schuine kast op maat voor uw zolderkamer of trappengat, maken we voor u nog veel meer meubels op maat. Denk hierbij aan boekenkasten, tv meubels, keukenkasten, dividers en badkamerkasten. Daarnaast doen we zelfs aan raamdecoratie en zonwering voor uw woning. Omdat we bijna al onze producten voor u op maat maken, rekent u bij ons dus altijd op een schuine kast of ander soort meubel op maat. Alles wat u uiteindelijk bij ons bestelt, koopt u voor een eerlijke prijs zonder voorrijkosten. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Contact opnemen

Heeft u een onhandig lijkende kamer in uw woning met een (deels) schuine wand? En wilt u die wand mooi en praktisch wegwerken? Dan bent u op zoek naar een schuine kast op maat van de experts van Lambertus van den Broek. Neem vandaag nog contact op met ons om de mogelijkheden voor een schuine kast op maat te bespreken! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.