Roomdividers

Roomdividers op maat

Wilt u een ruimte in uw woning opdelen? Door op een praktische manier om een ruimte het gevoel van twee ruimtes te geven? Ga dan voor roomdividers op maat van Lambertus van den Broek. Niet alleen kunt u met roomdividers voor verschillende ruimtelijke effecten in huis zorgen, u kunt er ook nog eens een boel spullen in kwijt. Met roomdividers op maat hebt u dus een op en top praktische oplossing voor uw ruimte. Kom vandaag nog langs in onze showroom om enkele voorbeelden van onze roomdividers te bekijken. Onze professionals geven u graag professioneel advies. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Roomdividers – Voordelen

Met het bestellen van onze roomdividers op maat, kiest u voor een paar mooie voordelen. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Veel keuze roomdividers

Het fijne van onze roomdividers op maat is dat er enorm veel keuze is. Heeft u graag een roomdivider die een dichte rug heeft om echt voor een gesloten effect te zorgen? Dat is geen enkel probleem. Gaat u liever voor een open roomdivider zodat u toch een ruimtelijk gevoel in uw kamer houdt? Ook dat is zo geregeld! De mogelijkheden zijn eindeloos. We maken uw roomdividers ook gewoon voor u met draai- of schuifdeuren, met lades en glasplaten. U kunt het zo gek niet verzinnen of we maken het voor u. Tot slot zijn onze roomdividers beschikbaar in een houtlook, gefineerd, gespoten en in RAL kleuren. De keuze is natuurlijk helemaal aan u!

Roomdividers Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Roomdividers Lambertus van den Broek

Kasten op maat

Naast roomdividers neemt u ook contact op met ons voor het kopen van diverse andere soort kasten op maat. Wij maken met plezier en uiterste vakbekwaamheid uw boekenkasten, keukenkasten, schuine kasten en tv meubels op maat, perfect aangepast op uw ruimte. Al onze meubels op maat bekijkt en bestelt u eenvoudig via onze website. Laat u uw bestelde meubels het liefst plaatsen en installeren door een professional? Dat is geen enkel probleem! Onze professionals plaatsen uw roomdividers en andere meubels op maat maar al te graag.

Contact opnemen

Wilt u uw ruimte effectief en praktisch opdelen? En wilt u dit doen met een handig meubel op maat. Dan zijn onze roomdividers echt iets voor u! Onze professionals maken uw roomdividers helemaal op maat en in lijn met uw wensen en ruimte. Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Kom  Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.