Tv meubel

Tv meubel van Lambertus van den Broek

Bent u de trotse bezitter van een mooie flatscreen tv van een flink aantal inches? En heeft u daar ook een mooie audioset bij en verschillende accessoires? Dan wilt u deze natuurlijk allemaal mooi kunnen uitstallen en/of opbergen in een prachtig tv meubel. Bij Lambertus van den Broek kunt u terecht voor het bestellen van een tv meubel op maat voor al uw: audiovisuele apparatuur, films, games en/of muziekverzameling. Met een tv meubel op maat stellen onze professionals precies het tv meubel samen dat perfect bij uw apparatuur en interieur past: qua diepte, lengte en hoogte. Komt meteen langs in onze showroom om te zien wat we allemaal voor u doen. Onze professionals voorzien u graag van deskundig advies op maat. Dan kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tv meubel op maat – Voordelen

Wilt u een tv meubel op maat voor uw apparatuur en/of uw muziek, film of game verzameling? Met een tv meubel op maat haalt u een boel voordelen in huis. Bij ons krijgt u gegarandeerd:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Tv meubel op maat: eindeloze mogelijkheden

Of u nu uw tv meubel hangend aan de wand wilt, staand op rvs-pootjes, een dorpel of een podium: wij maken uw tv meubel helemaal op maat zoals u deze wilt en zoals deze perfect bij uw interieur past. Heeft u diverse apparatuur in huis zoals gaming consoles, of mediaspelers? Of een (flinke) muziek, game en/of filmverzameling? Wij kunnen uw tv meubel zo groot, breed of diep maken als u wilt. Zo kunt u moeiteloos uw complete apparatuur en/of collectie kwijt. Tot slot werken we uw tv meubel af in diverse uitvoeringen. Denk hierbij aan een zware fineer, zoals: bleek, eiken, donker essen of gespoten RAL kleuren. Wilt u er een mooie glasplaat bij, bijvoorbeeld als deur? Dat kan allemaal bij ons!

tv-meubel-op-maat

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

tv-meubel-op-maat

Meubels op maat

Zoekt u naast een tv meubel nog iets anders voor u woning dat u op maat wilt? Zo helpen we u met alle plezier met het op maat maken van diverse meubels. Wij vervaardigen al uw boekenkasten, keukenkasten, dividers, garderobekasten en zelfs raamdecoratie en zonwering! Ook komen we met alle plezier bij u langs om uw ruimte op te meten en u van deskundig advies te voorzien. Bij ons weet u daarom zeker dat u een tv meubel of andersoortig meubel op maat krijgt dat 100% naar wens is. Alles wat u uiteindelijk bij ons bestelt, koopt u voor een eerlijke prijs zonder voorrijkosten. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Contact opnemen

Zijn de tv meubels die u in de winkel kunt kopen, niet passend bij uw interieur en stijl? Laat uw tv meubel dan op maat maken door onze professionals! Neem vandaag nog contact op met ons om de mogelijkheden voor een tv meubel op maat te bespreken! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.