Keukenkast

Keukenkast op maat – Lambertus van den Broek

Als er één ruimte is in uw huis die om maatwerk vraagt, is het uw keuken. Ga daarom voor een keukenkast op maat van Lambertus van den Broek. De keuken is het kloppende hart van vrijwel ieder huis, dit maakt een keukenkast op maat een absolute must voor uw interieur. Op deze manier benut u uw keuken optimaal, vooral als het spitsuur is in uw keuken en u alle ruimte zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken. Komt vandaag nog langs in onze showroom om enkele voorbeelden van een keukenkast op maat te bekijken. Onze professionals geven u graag professioneel advies. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen – Keukenkast op maat

Heeft u al langere tijd een idee voor uw persoonlijke droomkeuken? En wilt u uw keuken niet alleen praktisch optimaal benutten, maar ook de mooiste keuken die u ooit gezien heeft? Schakel dan onze professionals in voor een keukenkast op maat. Door bij ons te bestellen en te kopen, rekent u op de volgende fijne voordelen.

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Uw droomkeuken

De droomkeuken is een begrip op zichzelf en dat heeft zo zijn redenen. Iedereen wil natuurlijk dat in zijn of haar keuken alles zich op de juiste plek bevindt. Zo kun je overal makkelijk en snel bij als je aan het kokkerellen bent. Een keukenkast op maat is hier dan ook essentieel in. Op deze manier heeft u al uw keuken gereedschap, potten en pannen op de plek waar u deze wilt en moet hebben. Met een keukenkast op maat gaat er geen centimeter verloren en kunt u optimaal uw eigen gang gaan in uw persoonlijke droomkeuken.

Keukenkast Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Keukenkast Lambertus van den Broek

100% maatwerk

Naast dat we voor u uw keukenkast in de praktische zin op maat maken, doen we dat ook qua vormgeving. Een keukenkast op maat moet er natuurlijk uitzien zoals u wilt dat deze eruit ziet. Daarom maken we uw keukenkast 100% op maat met de kleur en uitstraling die u graag wilt zien. Houdt u van een landelijk interieur en droomt u van een keukenkast op maat in bijvoorbeeld een warm eiken? Of bent u meer van de strakke en moderne vormgeving en gaat u daarom liever voor een hagelwitte keukenkast meRVS grepen? Alles kan en alles mag bij ons. Onze professionals ontwerpen met alle plezier samen met u de keukenkast op maat zoals u die voor ogen heeft. Zo weet u dat u bij ons niet alleen de meest praktische keuken heeft, maar ook de keuken waar u altijd al van gedroomd heeft.

Contact opnemen

Bent u er klaar voor om eindelijk te gaan voor die droomkeuken die u al zo lang voor ogen heeft? En de beschikbare ruimte in uw keuken praktisch benutten? Laat dan een keukenkast op maat maken door de professionals van Lambertus van den Broek. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een keukenkast op maat te bespreken! Kom daarom langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.