Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten in diverse stijlen

Laat u verrassen door de stijlvolle schuifdeurkasten van Hubo en leer uw droomkast kennen! We geven u namelijk de mogelijkheid om zelf uw eigen kast samen te stellen, waardoor er altijd een kast is die aan al uw wensen voldoet en naadloos aansluit op de stijl van uw huis. En dat is wel zo fijn als u zich bedenkt dat zulke opberg- of kledingkasten best een grote invloed hebben op de algehele sfeer van de kamer. U kunt daarom bij ons allerlei soorten deuren verkrijgen. Van strakke, moderne paneeldeuren tot robuuste loftdeuren, en van sfeervolle stijldeuren tot glazen varianten. Bekijk ze allemaal en ontdek de schuifdeurkasten die perfect zouden staan in uw huis!

Voordelen schuifdeurkasten op maat

Wilt u een schuifdeurkast op maat voor uw kleding en andere spullen? Een nieuwe schuifdeurkast is altijd maatwerk. Met het bestellen van een schuifdeurkast op maat bij ons krijgt u gegarandeerd de kast die u voor ogen heeft. Maar met een schuifdeurkast op maat van van ons haalt u ook nog een boel andere voordelen in huis. Zo krijgt u bij ons krijgt gegarandeerd:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

De voordelen van schuifdeuren

Schuifdeurkasten zijn in eerste instantie natuurlijk erg mooi, maar wist u dat ze ook nog eens erg praktisch zijn? Omdat de deuren bij het opengaan geen extra plek innemen wordt het maximale uit de beschikbare opbergruimte gehaald! Daarbij kunnen we uw kast op maat maken. Van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zo blijft er genoeg plaats over en kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk extra stoelen of leuke accessoires kwijt. Ook geven deze kasten uw kamer een georganiseerde en opgeruimde indruk, waardoor u een rustgevend gevoel creëert. Helemaal perfect, dus!

Kasten op Maat Lambertus
Schuifdeurkasten Lambertus van den Broek

Vrijblijvend advies & montageservice!

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe kast volledig aansluit bij uw wensen, helpen we u graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden. Onze vakmensen komen daarom graag bij u thuis om de maten op te meten en kunnen u tevens voorzien van advies. Helemaal gratis! We kunnen u daarbij tips geven over hoe de kast het best gemonteerd kan worden of we komen nog eens langs om de kast zelf vakkundig te plaatsen. Vraag dus snel een offerte aan en ervaar waarom Lambertus van den Broek dé nummer 1 is op het gebied van kasten!

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

MODERNE SCHUIFDEUREN

Moderne schuifdeuren van 22 mm massief MDF met een hoogwaardige folie.

Schuifdeurkasten Lambertus van den Broek

ITALIAANSE SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren van 28 mm hoog geperst spaanplaat gefineerd met hoogwaardig reliëf fineer.

Schuifdeurkasten Lambertus van den Broek

ALUMINIUM SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren met een aluminium profiel rondom en een vulling van hout, spiegel of glas naar keuze.

Schuifdeurkasten Lambertus van den Broek

KLASSIEKE SCHUIFDEUREN

Klassieke schuifdeuren van 22 mm massief MDF met een hoogwaardige folie.

Schuifdeurkasten Lambertus van den Broek

BARN SCHUIFDEUREN

Landelijke schuifdeuren van 22 mm massief MDF met een hoogwaardige folie.

Schuifdeurkasten Lambertus van den Broek

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk kast voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.