Uitvalschermen

Uitvalschermen bij Lambertus van den Broek

Zoekt u uitstekende zonwering van geweldige kwaliteit voor uw woning? Bekijk dan de uitvalschermen van Lambertus van den Broek. Met uitvalschermen geniet u ook ín uw woning van heerlijk zonnig weer. Deze zonwering met een variabele uitvalshoek verfraait uw woning en zorgt binnen voor een aangenaam klimaat. In situaties waarin het niet nodig is om onder het scherm door te lopen of eronder te zitten, biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Bij ons vindt u verschillende soorten uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit uitvalschermen met windvaste armen, en verschillende soorten bedieningen, zowel handmatig en automatisch.

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat de ene woning de andere niet is. Daarom maken we uw uitvalschermen volledig op maat voor u en uw woning. Zo krijgt u bij ons altijd buitenzonwering helemaal zoals u deze graag wilt. Lees snel verder welke uitvalschermen we voor u in het assortiment hebben en hoe we deze voor u op maat maken. Wilt u ze graag in het echt komen bewonderen? Kom dan eens in onze showroom langs! U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen met onze uitvalschermen

Met het kopen van uitvalschermen biedt u uw woning bescherming tegen de zon terwijl u, in tegenstelling tot bijvoorbeeld rolluiken, wel fijn het contact met de buitenwereld bewaart. De perfecte combinatie tussen praktisch nut, privacy en transparantie. U weert warmte en schitteringen in uw woning, waardoor u rustig uw ding kunt blijven doen en, tijdens de hete zomerdagen, het klimaat in uw woning aangenaam houdt. Onze uitvalschermen zijn voor u altijd op maat gemaakt van robuuste kwaliteit en met diverse kleuren doeken. Zo zijn ze naast praktisch ook nog eens een esthetische verfraaiing van uw woning. Door te kiezen voor uitvalschermen van Lambertus van den Broek haalt u nog meer voordelen in huis, namelijk:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Kreta uitvalschermen

Onze uitvalschermen van Kreta maken we voor u en uw woning helemaal op maat. U kunt ze bestellen van 150 cm tot 500 cm en met een uitval van 100, 115 en 130 cm. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit de kleuren roomwit RAL 9001 en geanodiseerd zilver. Voor de bediening kunt u kiezen uit handmatige bediening met diverse mogelijkheden, elektrische bediening met handschakelaar of handzender. Met deze lijn uitvalschermen heeft u een prachtig en tijdloos design te pakken. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt, zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Ook geeft de uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving uw woning een unieke en exclusieve uitstraling. U heeft bij deze uitvalschermen de keuze uit verschillende typen armen en diverse kleuren voor het doek zodat u uw uitvalscherm volledig op maat krijgt.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Carre uitvalschermen

Ook onze uitvalschermen van Carre maken we voor u helemaal op maat. Met dit half gesloten uitvalscherm bent u verzekerd van moderne vormgeving en authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt veel zorg voor een goede bescherming van het doek dat, in ingeklapte toestand, volledig zit opgeborgen in de kast. Net als de Kreta uitvalschermen, zijn Carre uitvalschermen in geanodiseerd aluminium en roomwit RAL 9001 verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen. We maken de Carre uitvalschermen voor u van 100 cm tot 500 cm. Gaat u voor de koppeluitvoering? Dan is een grotere breedte ook mogelijk. U kunt daarnaast kiezen uit een uit een uitval van 80, 100, 115 en 130 cm. Qua bediening kunt u kiezen uit handmatige bediening met verschillende mogelijkheden, elektrische bediening met handschakelaar of handzender. Tot slot kunt u voor doekkleuren kiezen uit collecties van Citel, Swela en Dickinson. Wilt u een volant erbij? Ook dat is mogelijk! Informeer gerust naar de vele opties.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar geweldige uitvalschermen op maat? En wilt u hierbij kiezen voor ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor topkwaliteit uitvalschermen! Komt u er niet uit welke zonwering u wilt? Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en  Hoofddorp.