Knikarmschermen

Knikarmschermen bij Lambertus van den Broek

Zoekt u geschikte zonwering van topkwaliteit voor uw woning? Verdiep u dan in de knikarmschermen van Lambertus van den Broek. We bieden u een enorm assortiment knikarmschermen waarmee u uw woning én uw terras tegen de zon en de warmte beschermt. Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd en ze kenmerken zich door een vrije doorloop onder het scherm. Dit maakt deze zonwering voor buiten geweldig voor achter uw woning in bijvoorbeeld de achtertuin.

Wij hebben diverse standaard maten knikarmschermen in huis. Komt u er met deze maten niet uit? Dat is geen enkel probleem: wij maken uw knikarmscherm gewoon voor u op maat! Zo krijgt u bij ons altijd buitenzonwering helemaal naar wens. Lees snel verder welke knikarmschermen we voor u op maat kunnen maken en welke u in standaardmaten bij ons kunt bestellen. Wilt u ze liever in het echt komen bewonderen? Kom dan eens in onze showroom langs! U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen van onze knikarmschermen

Alle onze knikarmschermen hebben zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en staalkabels. De verbindingen in onze knikarmschermen worden gemaakt van RVS bouten en moeren. Zo rekent u bij ons altijd op knikarmschermen van topkwaliteit. Maar door ervoor te kiezen om ze te kopen haalt u nog meer voordelen in huis, namelijk:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Q-series

Wilt u uw zonnescherm uw eigen accent geven? Dat is nu mogelijk met de Q-Series! Deze moderne bak zonder rondingen kunt u in diverse frame kleuren krijgen, van wit tot sparkling black. Tevens zijn de montageplaten verstopt achter het scherm, u ziet dus geen ophanging zitten. Het scherm wordt dan afgewerkt met een inlay strip, u heeft keuze uit 7 verschillende kleuren. Deze strip geeft contrast aan het scherm en heeft in totaal 35 combinaties. Bij het ontwerpen van de Q-Series is al meteen rekening gehouden met led verlichting. Indien gewenst zit deze mooi weggewerkt in de cassette, geen aparte led behuizing meer!

Rolluiken Lambertus van den Broek

Ibiza

Met dit Ibiza knikarmscherm heeft u een topkwaliteit knikarmscherm dat we zowel met een 250 cm als met een 300 cm uitval kunnen leveren. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit maar liefst zestien verschillende doeken! De cassette kleuren voor dit knikarmscherm zijn beschikbaar in de kleuren wit 9010 en roomwit 9001.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Ibiza Plus

Wilt u net een stapje verder gaan dan de bovenstaande Ibiza? Ibiza knikarmschermen bieden u gelukkig een boel mogelijkheden. De Ibiza Plus met een compleet gesloten cassettebak. Is ook leverbaar als maatwerk scherm. Dit houdt in dat wij u dit scherm tot op de millimeter nauwkeurig leveren. U kunt gaan voor een uitval van 250 of 300 cm, maar als u hem op maat laten maken, krijgt u dit exemplaar van knikarmschermen zelfs met een uitval van 200 cm. In het geval van maatwerk heeft u ook nog eens de keuze uit meer dan 200 doekkleuren.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Ibiza Plus Limited Edition

Met deze variant knikarmschermen met obstakeldetectie heeft u niet alleen extra opties maar ook een knikarmscherm met een fraaie antraciet stargrey of sparkling black kleur cassette bak. Dit knikarmscherm is verkrijgbaar in de breedtes 300, 350, 400, 450, 500 en 550 cm. In het geval van maatwerk kunt u deze knikarmschermen zelfs krijgen in 200 cm. Tot slot kunt u bij de standaard maten kiezen uit zes doekkleuren en bij maatwerk knikarmschermen zelfs uit honderd doekkleuren.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Palma knikarmschermen

Palma knikarmschermen zijn zowel in standaardmaten als volledig op maat gemaakt bij ons te krijgen. De standaardmaten voor deze knikarmschermen zijn 350, 400, 450, 500 en 550 cm en dan heeft u de keuze uit zestien doekkleuren. Kiest u voor maatwerk? Dan heeft u ook nog de keuze uit 200 en 300 cm en maar liefst honderd doekkleuren. De cassettekleur is beschikbaar in zilver en roomwit 9001.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Balero knikarmschermen

Ook Balero knikarmschermen zijn in standaardmaten en volledig op maat gemaakt bij ons verkrijgbaar. De standaardmaten voor deze knikarmschermen zijn 300, 350, 400, 450, 500 en 550 cm en dan heeft u de keuze uit zestien doekkleuren. Kiest u voor maatwerk? Dan heeft u ook nog de keuze uit 200 cm en maarliefst 100 doekkleuren. De cassettekleur is beschikbaar in wit 9010 en roomwit 9001. Wat de Balero uniek maakt is dat deze verstelbare steunen, en daarmee ook plafondbevestiging heeft.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Balero Limited Edition knikarmschermen

Spreekt de Balero u aan, maar wilt u het nog iets chiquer aanpakken? Ga dan voor deze variant knikarmschermen! Ook hierbij zijn de standaardmaten 300, 350, 400, 450, 500 en 550 cm en heeft u de keuze uit zestien doekkleuren. Kiest u voor maatwerk? Dan heeft u hier ook nog de keuze uit 200 cm en maarliefst honderd doekkleuren. In het geval van de Limited Edition is de cassettekleur verkrijgbaar in antraciet, stargrey & sparkling black. Zo bent u verzekerd van stijlvolle knikarmschermen.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Corfu knikarmschermen

Corfu knikarmschermen zijn in standaardmaten en volledig op maat gemaakt bij ons verkrijgbaar. De standaardmaten voor deze knikarmschermen zijn 500, 550 en 600 cm en dan heeft u de keuze uit zestien doekkleuren. Kiest u voor maatwerk? Dan heeft u ook nog de keuze uit 250 en 350 cm en een indrukwekkende honderd doekkleuren. De cassettekleur is standaard roomwit 9001. Wat maakt de Corfu bijzonder? Door zijn verstelbare montagesteunen, heeft u geen last van steunen of bouten die altijd in zicht zijn.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Corfu Limited knikarmschermen

De Limited Edition is in dezelfde standaardmaten verkrijgbaar en in dezelfde maatwerkmaten. Deze variant knikarmschermen is vooral geschikt als u het wat moderner en donkerder wilt aanpakken. Deze knikarmschermen zijn dan ook verkrijgbaar in antraciet, stargrey & sparkling black. Ze passen dan ook vooral goed bij de wat meer moderne woningen. Pakt u het toch ook graag landelijk aan? Dan heeft u met een knikarmscherm van Corfu op maat de keuze uit meer dan honderd verschillende doekkleuren!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar uitstekende kwaliteit knikarmschermen (op maat) voor uw huis en terras? Wilt u hiervoor kiezen voor ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor topkwaliteit knikarmschermen! Komt u er niet uit welke zonwering u wilt? Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en  Hoofddorp.