Badkamerkast

Badkamerkast op maat | Lambertus van den Broek

Staat u op het punt uw badkamer opnieuw in te richten? Dan staat u ook op het punt om aan maatwerk te beginnen. Daarom is een badkamerkast voor uw nieuwe badkamer, per definitie een badkamerkast op maat. Met onze badkamerkasten van Lambertus van den Broek benut u optimaal de ruimte omdat een badkamerkast op maat, u ook ruimte op maat geeft! Daar komt bij dat een badkamerkast op maat, het ontwerp van uw nieuwe badkamer versterkt en verfraait. Wie wil dat nu niet? Kom vandaag nog langs in onze showroom om te zien wat welke badkamerkasten we voor u op maat kunnen maken. Onze professionals geven u graag deskundig advies op maat. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen badkamerkast op maat

Wilt u een badkamerkast op maat voor uw handdoeken en andere badkamerspullen? Een nieuwe badkamerkast voor uw nieuwe, gerenoveerde badkamer, is altijd maatwerk. Met het bestellen van een badkamerkast op maat bij ons krijgt u gegarandeerd de kast die u voor ogen heeft. Maar met een badkamerkast op maat van van ons haalt u ook nog een boel andere voordelen in huis. Zo krijgt u bij ons krijgt gegarandeerd:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Badkamerkast | Diverse mogelijkheden

Uw badkamer is onze standaard voor uw badkamerkast op maat. U geeft aan wat voor een badkamerkast u wilt, in welke stijl en waar in uw badkamer u deze wilt hebben. Met onze decennialange ervaring en vele mogelijkheden, garanderen we u een badkamerkast naar wens. Zo maken we bijvoorbeeld een badkamerkast zwevend aan de wand. Op die manier houdt u de vloer makkelijk schoon en komt uw badkamerkast niet in aanraking met eventueel water op de vloer. En wat dacht u van een badkamerkast met prachtige spiegeldeuren, of een badkamerkast boven de wastafel met ingebouwde verlichting? Niets is te gek voor onze professionals!

Meubel op maat

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

badkamerkast op maat Lambertus van den Broek

Meubels op maat

Of u nu een badkamerkast op maat wilt voor onder de wastafel of om de wasmachine en de droger in te verbergen, bij ons kan het allemaal. Naast een badkamerkast op maat, maken we nog veel meer soorten meubels voor uw interieur op maat! Zoekt u naast een badkamerkast nog iets anders voor u interieur dat u op maat wilt? Onze professionals van helpen u met alle plezier met het op maat maken van diverse meubels.

Wij vervaardigen al uw boekenkasten, tv meubels, dividers, garderobekasten en zelfs raamdecoratie en zonwering! Hiervoor komen we maar al te graag bij u thuis langs om uw ruimte op te meten en u van professioneel advies te voorzien. Bij ons weet u daarom zeker dat u een badkamerkast of andersoortig meubel op maat krijgt dat 100% naar wens is. Alles wat u uiteindelijk bij ons bestelt, koopt u voor een eerlijke prijs zonder voorrijkosten. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Contact opnemen

Gaat u uw badkamer renoveren? Heeft u daarvoor een (nieuwe) badkamerkast nodig? Dan heeft u sowieso een badkamerkast op maat nodig! Kies er niet voor om zomaar ergens een badkamerkast te kopen, maar laat uw badkamerkast door onze vakmensen op maat maken! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een badkamerkast op maat te bespreken! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.