Industriële deuren

Industriële deuren bij Lambertus van den Broek

Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, metalen deuren van Raffito. Raffito Industrieel is verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur, schuifdeur en zweefdeurkast. Naast deze opstellingen is er ook nog keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen. In drie stappen kun je bij ons een industriële deur samenstellen.

1. Kies de opstelling
Het maatwerk concept Raffito bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kwaliteiten als rode draad zijn aangehouden. Elke opstelling kenmerkt zich door grote, glazen oppervlakten die zijn opgedeeld door slanke, metalen profielen met een matte finish in grafietzwart. Door de brede keuze aan verschillende opstellingen die speciaal op maat worden gemaakt in onze eigen fabriek, is er voor ieder interieur de perfecte deur. Er zijn vier verschillende soorten deuren beschikbaar: draaideuren, taatsdeuren, schuifdeuren en zweefdeurkasten.

2. Kies de glassoort
Bij Raffito is er keuze uit verschillende glassoorten zodat de deur volledig kan worden samengesteld naar jouw wensen en aansluit op het interieur. Kies voor transparant glas om de ruimtes in elkaar over te laten lopen en groter te laten lijken. Indien je liever een scheidend element in de kamer hebt, kies je voor matglas dat de ruimte opdeelt en toch veel licht door laat. Voor een zweefdeur die tevens dienst kan doen als passpiegel stel je de zweefdeurkast samen met spiegelglas.

3. Kies de greep
Eén van de vele voordelen van een op maat gemaakte deur is de mogelijkheden die het biedt tot personaliseren. Een handgreep naar keuze is de finishing touch van jouw samengestelde maatwerk deur. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste, lange bar-handgreep die het lijnenspel van de metalen profielen van de deur volgt. Een meer bescheiden, beugelvormige handgreep biedt optimaal gebruiksgemak in de industriële woonstijl. Voor enkele opstellingen is het mogelijk om geen greep te laten bevestigen, zo houd je de eenvoud van het industriële ontwerp van de deur zoveel mogelijk intact.

De voordelen van Lambertus van den Broek

Bij ons kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Soorten deuren

Stel zelf je industriële glazen deur samen door te kiezen uit één van de onderstaande deuren:

  • Kies voor een echte blikvanger met de taatsdeur; deze deur kan openen in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as.
  • Ook voor kleinere woningen met minder ruimte ter beschikking biedt Raffito uitkomst door middel van de schuifdeur.
  • Een zweefdeurkast kan het industriële thema in het interieur doortrekken naar de slaapkamer.
  • Uiteraard behoort ook het beproefde model van de draaideur tot een optie in het assortiment – met, óf zonder vaste panelen

Onze deuren zijn gemaakt van aluminium en vanwege de eigenschappen van het metaal geeft het een industriële, ‘stalen look’. De keuze voor dit metaal geeft

verschillende voordelen. Lees meer over industriële stalen deuren.

Draaideuren

Een mooie deur die perfect op de rest van de kamer aansluit is de kers op de taart bij de inrichting van een ruimte. De draaideur is een gevestigd deurmodel dat toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp van de draaideur van Raffito maakt deze een eyecatcher in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte. Voor de grotere entree is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.

Deuren Lambertus van den Broek

Taatsdeuren

De taatsdeur is een bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van het interieur. De taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Voor een extra groots effect is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbele taatsdeuren.

Binnendeuren

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Binnendeuren

Schuifdeuren

De schuifdeur bespaart ruimte op een stijlvolle manier. Deel de kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat je rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur. Ook een optie tot dubbele schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden van Raffito.

rafito opdekdeuren

Opdekdeuren

Wilt u een nieuwe industriële deur in een bestaand metalen kozijn plaatsen? Dan bieden onze Raffito opdekdeuren uitkomst. Hierbij is breken of verbouwen namelijk niet nodig. De deur kan makkelijk in het bestaande opdekkozijn gehangen worden.

Industriële deuren

Zweefdeurkast

Geef je garderobekast een moderne, eigentijdse look met de zweefdeuren van Raffito. De metalen profielen in combinatie met de grote glaspanelen garanderen een massief maar toch open design. Doordat het speciale rolsysteem van de deuren vakkundig is weggewerkt, lijkt het alsof de deuren voor de kast en boven de vloer zweven. De zweefdeuren besparen tevens ruimte omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met draairuimte voor de deuren. De zweefdeurkast is volledig naar wens in te delen met legplanken, hanggedeeltes en laden. Het is mogelijk om te kiezen voor een kast met twee, drie of vier zweefdeuren.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een industriële deur voor bij u thuis? En wilt u deze  laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!