Markiezen

Markiezen bij Lambertus van den Broek

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren.
Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen.
Men heeft een ruime keuze uit de te gebruiken materialen in zowel het frame als de kap.
Hout in twee varianten en aluminium kunnen ook in combinatie toegepast worden. Ook in de afwerking kent men een aantal varianten, die het tot een bijna persoonlijk product maken.
Zowel in handmatige als elektrische bediening mogelijk.

De voordelen van Lambertus van den Broek

Bij markiezen van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Breedte

100 t/m 500 cm

Standaardkleuren aluminium markiezen

Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001 (optioneel)
Tegen meerprijs iedere gewenste RAL kleur mogelijk

Uitval

80 t/m 150 cm

Standaardkleuren houten markiezen

Roomwit RAL 9001
Wit RAL 9010
Creme RAL 1015
Groen RAL 6009

Techniek

Een houten of aluminium frame is opgebouwd uit een aantal latten die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval. Het markiesframe is voorzien van zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten.

Materiaal

Markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel vurenhout, hardhout of aluminium. Bij houten frames is de houtmaat 18 x 56 mm en bij aluminium frames is de profielmaat 15 x 55 mm. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden; bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

markiezen Lambertus

Kap- en zijschotten

De aluminium afdekkap is 190 mm diep en standaard 200 mm breder dan de markies. De aluminium zijschotten lopen naar beneden taps toe. De houten dekplank is 240 mm diep en is eveneens 200 mm breder dan de markies. De houten zijstukken lopen taps toe met tweemaal een afgeronde verspringing. De hardhouten zijstukken zijn tevens voorzien van een freesrand.

Doeken

De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per vierkante meter. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar markiezen voor bij u thuis? En wilt u deze laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en  Hoofddorp.