Houten jaloezieën

Houten jaloezieën op maat gemaakt

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

De lamellen in de houten jaloeziecollectie zijn verkrijgbaar in de breedtes 50 en 63 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren.

Maximale breedte van onze houten jaloezieën 360 cm Ook elektrische bediening Onze uni kleuren houten jaloezieën worden gemaakt van zeer lichtgewicht Paulowinia hout. Dit maakt de bediening veel lichter en komt de duurzaamheid van het product ten goede.

  • Raamdecoratie Lambertus van den Broek
  • Houten Jaloezieën Lambertus van den Broek
  • Houten Jaloezieën Lambertus van den Broek
  • Houten Jaloezieën Lambertus van den Broek
  • horizontale jaloezieën Lambertus van den Broek
  • Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een houten jaloezieën voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amsterdam en Uithoorn.