Raamhorren

Horren voor ramen

Of u nu een dakraam, bovenlichtje of draaikiepraam heeft, voor elke type raam kunnen wij een hor plaatsen. Er zijn verschillende soorten raamhorren. Inzethorren, rolhorren en voorzethorren. Inzethorren worden meestal toegepast voor naar binnendraaiende (kunststof) ramen. Rolhorren worden meestal toegepast voor naar buitendraaiende ramen en dakramen. En voorzethorren passen wij toe bij klapramen, bovenlichten of schuiframen.

Hoe krijg ik een maatwerkhor?

  1. Vraag een offerte aan via onze website of kom langs in de winkel.
  2.  Wij komen na de offerte bij u langs om de exacte maten te komen inmeten.
  3. Na het inmeten stellen wij de definitieve offerte voor u op.
  4. Na akkoord van de offerte gaan wij de producten bestellen.
  5. Tot slot nemen wij contact met u op voor een montage afspraak en dan wordt alles netjes vakkundig bij u gemonteerd.

Rolhor

De rolhor type Argus , waarvan het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast, is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening , ook nog eens razendsnel te leveren is.

Techniek

In de afgeschuinde cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Geleiders

De aluminium geleiders zijn zowel geschikt voor “op-de-dag” als “in-de-dag” montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.

Onderlat

De onderlat is voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Raamhorren Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk hor voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!