Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Lambertus van den Broek onderscheidt zich in het leveren van kwalitatief maatwerk en hanteert daarbij een eenvoudige, klantvriendelijke werkwijze.

Wilt u een product op maat, dan neemt Lambertus van den Broek u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop!

Op basis van de globale afmetingen en eventueel de foto’s geeft een (designer-)specialist van Lambertus van den Broek u niet alleen vakkundig advies, maar ontvangt u bovendien snel een geheel vrijblijvende offerte.

Bent u vervolgens geïnteresseerd? Dan komen de vakmensen van Lambertus van den Broek binnen een week bij u thuis om de maten van het door u gewenste product tot op de millimeter nauwkeurig op te meten. En u krijgt dan ook direct de exacte prijs van uw wensen door.

Gaat u vervolgens akkoord? Lambertus van den Broek zorgt ervoor dat uw product, meestal al binnen vier weken, vakkundig wordt geplaatst, waarna u door onze hoge kwaliteitsstandaard jarenlang kunt genieten! Uiteraard is Lambertus van den Broek in het hele bovenstaande traject altijd bereikbaar voor uw opmerkingen en/of vragen.

Wij zien u graag in onze winkel aan het Augustinuspark. Lambertus van den Broek: Vóór U en bij U op maat gemaakt.