Easyclick

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven!

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. EasyClick kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratie product zoals een plissé, Duette® Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame wordt rechtstreeks met een magneetband op uw kozijn geplaatst. Easyclick is daarom de perfecte oplossing voor kunststof of aluminium kozijnen.

Het voordeel van EasyClick

EasyClick is de perfecte partner voor uw al uw kunststof en houten kozijnen en is daarnaast eenvoudig te verwijderen. Wilt u de ramen gaan wassen? Dan haalt u de EasyClick eenvoudig los; deze zit namelijk met een magneetband op uw kozijn bevestigd. Zo kunt u zonder enige hinder uw ramen wassen. Na het wassen, klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam.

Easyclick Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Easyclick Lambertus van den Broek

Plissé en Duette® Shades i.c.m. EasyClick

Het plissé model kunt u openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. EasyClick voor Plissé en Duette® Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de plissé verkrijgen in top-down model. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Maar ook het top-down bottom-up model is mogelijk. Bij deze uitvoering kunt u het systeem zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openzetten of sluiten. Hierdoor “zweeft” het stofpakket als het ware in het midden.

Plisse Lambertus van den Broek

Eindeloos veel kleuren jaloezieën en plissés voor de EasyClick

Bij ons hanteren we een gevarieerd aanbod aan kleuren, zowel voor onze plissé als voor onze jaloezie EasyClick. U kunt uw plissé of jaloezie openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. Het tuimelen van uw jaloezie kan door middel van een tuimelstang. EasyClick i.c.m. een jaloezie is mogelijk met 25 mm brede lamellen. EasyClick kan daarnaast ook op een deur of schuin raam geplaatst worden.

EasyClick is zo aan te passen dat het voldoet aan de volgende kenmerken:

Gordijnen Lambertus van den Broek

Contact opnemen

Bent u op zoek naar easyclick raamdecoratie voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amsterdam en Uithoorn.