Deuren 2adore

2adore binnendeuren

De 2adore modellen bieden veel verscheidenheid.
Sommige deuren vallen op vanwege hun krachtigekarakter, andere modellen zijn juist heel bescheiden.
Op de website van 2adore vind je alle deuren met daarbij ook hun mogelijkheden met glas.

2adore binnendeuren zijn gemaakt met een unieke stabiele kern waarop maar liefst 12 jaar garantie wordt verleend.
Hieronder maak je kennis met onze modellen. Maar dat is niet alles. De meeste zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo kun je kiezen uit drie combinaties van profileringen en uitvoering van de panelen. Het glas is in diverse soorten leverbaar en je kan kiezen tussen diverse modellen glas-in-lood.

Profileringen en panelen 2adore binnendeuren

Deuren 2 Adore

Glassoorten 2adore binnendeuren

De voordelen van onze deuren op maat

Bij een maatwerk deur van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

2adore voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Met jouw keuze kun je dus iets van jezelf laten zien. Daarom is het goed te weten dat er bij 2adore ook veel te kiezen valt. Onze modellen zijn in 6 groepen ingedeeld. Van deuren met een knipoog naar het verleden tot modellen van morgen.

Alle deuren voldoen aan de strengste normen op het gebied van inbraakveiligheid, levensduur en gebruiksgemak. De deuren voldoen aan de hoogste normen, zoals het KOMO keurmerk. Ze zijn daardoor toepasbaar in het kader van het ‘Politiekeurmerk Veilig Wonen’.
Alle deuren kunnen worden voorzien van een hoogwaardig voorlaksysteem en kunnen ook in wel 5000 kleuren verschillende kleuren aflak worden geleverd. Ook kun je bij je voordeur meteen veiligheidsisolatieglas bestellen en laten afmonteren.2ADORE Aflak_icoon_logo
En kies je voor een driepuntssluiting dan is de deur inbraakwerend. Bovendien zijn alle deuren verkrijgbaar in FSC hout.

De bijzondere modellen onderscheiden zich door hun fraaie afwerking met zorgvuldig gekozen details. De profilering en de panelen verwijzen naar een klassieke vormgeving. Toch hebben de deuren een eigentijds karakter. Deuren met gegoten metalen roosters volgen een Nederlandse traditie. Ze combineren een fraai uiterlijk met praktische voordelen. De roosters maken de deuren inbraakwerend maar laten ook ventilatie toe door het draairaampje met perfecte tochtwering. Je kunt kiezen uit twee roostermodellen. Het klassieke rooster is een origineel Nederlands model, het honingraatrooster is een uniek ontwerp van de 2adore collectie.

Een van de belangrijke functies van de voordeur is om veiligheid te bieden. Deze voordeur is daarop ‘gemaakt’: oersterk is hij, zowel qua materiaal als constructie. Verder is als veiligheidsvergrotende maatregel een smalle strook veiligheidsglas toegepast: je kunt altijd zien wie er aanbelt. Het beslag en de sluitingen vormen een onmisbare schakel in dit verhaal. Roestvast stalen beugels maken de deur nog veiliger, terwijl je de sluitzijde van de deur kunt voorzien van een driepuntssluiting. Deze zet zich op drie plaatsen vast in het kozijn. Veel deurmodellen zijn tevens verkrijgbaar in TriComfort® uitvoering. TriComfort® deuren zijn voorzien van een oppervlakte afwerking die strak en glad is. De deuren zijn isolerend door de hoogwaardige kern, extreem duurzaam en zijn standaard FSC®-gecertificeerd.

Deuren 2 Adore
Deuren 2 Adore

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk deur voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!