Buitendeuren

Lambertus van den Broek | Buitendeuren

Wilt u één of meerdere buitendeuren bestellen die stijlvol zijn én van hoge kwaliteit? Bekijk dan snel het aanbod aan geweldige buitendeuren van 2adore bij Lambertus van den Broek. Met het kopen van goede buitendeuren in de juiste stijl, geeft u uw exterieur een extra dimensie en maakt u van uw woning een echt visitekaartje. Met uw buitendeuren laat u een stukje van uzelf zien aan de buitenwereld, maar uw buitendeuren dienen natuurlijk ook stevig te zijn en inbraakbestendig. Gelukkig krijgt u bij ons beide met buitendeuren op maat van 2adore. Lees snel verder wat onze buitendeuren u allemaal te bieden hebben. Wilt u onze producten graag in het echt komen bewonderen? Kom dan eens in onze showroom langs! U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Onze buitendeuren | Voordelen

Gaat u voor onze buitendeuren? Dat is een uitstekende keuze! U rekent met ons namelijk op de volgende fijne voordelen:

 • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
 • 100% maatwerk
 • Vrijblijvende offerte en advies
 • Geen voorrijkosten
 • Showroom
 • Eigen montagedienst

Hoogste standaard buitendeuren

Al onze buitendeuren voldoen aan de hoogste normen qua inbraakbeveiliging, levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Onze buitendeuren hebben dan ook het KOMO keurmerk en zijn daardoor toepasbaar in het kader van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Al onze buitendeuren kunnen we voor u voorzien van een hoge kwaliteit voorlaksysteem. U heeft bij ons ook de keuze uit maar liefst 5000 kleuren aflak en diverse soorten veilig isolatieglas die we voor u monteren. Tot slot zijn onze buitendeuren verkrijgbaar in FSC hout en met een inbraakwerende driepuntssluiting.

Buitendeuren

Uniek ontwerp buitendeuren

Onze buitendeuren van 2adore leveren we in verschillende mooie afwerkingen met zorgvuldig gekozen details. Veel van onze buitendeur-modellen zijn verkrijgbaar in TriComfort® uitvoering. TriComfort® deuren zijn voorzien van een oppervlakte afwerking die strak en glad is. De deuren zijn isolerend door de hoogwaardige kern, extreem duurzaam en zijn standaard FSC®-gecertificeerd. De profilering en de panelen verwijzen altijd naar een mooie klassieke vormgeving met toch een eigentijds karakter. Al onze buitendeuren zijn voorzien van een speciaal ventilatierooster dat zowel lucht doorlaat als inbraak voorkomend werkt. U heeft bij ons de keuze uit twee roostermodellen: het klassieke Nederlandse model en het honingraatrooster.

Buitendeuren

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Buitendeuren

Veiligheid voorop

Het belangrijkste van een buitendeur, voordeur of achterdeur, is het bieden van veiligheid. De voordeuren van 2adore zijn dan ook altijd oersterk, zowel qua materiaal als constructie. Als extra veiligheid is bij elke deur een smalle strook veiligheidsglas gebruikt zodat u altijd kunt zien wie er aanbelt. Tot slot kunnen alle buitendeuren van ons worden voorzien van een driepuntssluiting die zich op drie plaatsen vastzet in het kozijn. Op deze manier rekent u bij ons dus altijd op stijlvolle, sterke en veilige buitendeuren. Zo slaapt u binnenkort met een gerust hart én in stijl!

Buitendeuren

Materialen en montage

Bent u een beetje een handige Harry? Dan kunt u ongetwijfeld uw buitendeur zelf plaatsen. Maar zelfs dan staat Lambertus van den Broek voor u klaar om uw woning op te meten en het nodige hang- en sluitwerk te leveren. Zo bent u er altijd zeker van dat u de juiste materialen in de juiste maten in huis hebt gehaald. Laat u de montage toch liever aan iemand anders over? Door te kiezen voor vakmensen die uw buitendeuren plaatsen, bespaart u uzelf heel veel moeite. Omdat buitendeuren voor goede veiligheid moeten zorgen, is het aan te raden deze altijd door professionals te laten plaatsen. Dit vooral om inbrekers weinig tot geen kans te geven. Onze vakmensen plaatsen uw buitendeuren gelukkig met alle plezier en professionaliteit.

extra isolerende buitendeuren van 2adore

Extra isolerende voordeuren 54 mm

De 2adore voordeuren bij Lambertus van den Broek zijn allemaal verkrijgbaar met een extra isolerende dikte maat. Standaard deuren zijn 38 mm dik, maar de extra isolerende deuren maarliefst 54 mm. Hierdoor is uw woning beter geïsoleerd en verlaagd u uw energieverbruik.

Eigenschappen 2adore 54 mm:

 • hogere isolatiewaarde
 • panelen met hoogwaardige geïsoleerde kern
 • meer ruimte voor beter isolerend glas
 • zwaarder en zeer solide
 • langdurige blijvende tochtwering dankzij High Performance kaderprofiel

Contact opnemen

Wilt u van het exterieur van uw woning een echt visitekaartje maken? En wilt u ook dat uw woning veilig is en inbraakwerend? Neem dan vandaag nog contact op met ons voor mooie, topkwaliteit buitendeuren! Komt u er niet uit welke buitendeur u wilt? Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!