Zonwering

Zonwering voor buiten | Lambertus van den Broek

Bent u op zoek naar uitstekende buitenzonwering van hoge kwaliteit voor uw woning? Dan neemt u vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek. Wij hebben voor u een groot assortiment zonwering voor buiten, waarmee u uw woning de juiste bescherming biedt tegen de warmte en de hitte van de zon, tijdens de warme en hete dagen van het jaar. Wanneer in de zomer de temperaturen hoog oplopen, is het heel fijn als uw woning een aangenaam klimaat heeft door buitenzonwering. Komt dus snel langs in onze showroom om te zien wat we allemaal voor u doen op het gebied van zonwering voor buiten.

We hebben met onze enorme collectie aan (soorten) zonwering voor buiten gegarandeerd iets voor u in huis! Denk hierbij aan knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, markiezen, screens en zipscreens. Zijn onze standaard maten niet geschikt voor uw woning? Dan maken we de buitenzonwering helemaal voor u op maat! Onze professionals voorzien u dan ook graag van professioneel advies op maat. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Buitenzonwering | Voordelen

Door zonwering voor buiten te kopen bij Lambertus van den Broek haalt u een boel voordelen in huis.

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Het nut van buitenzonwering

In tegenstelling tot zonwering voor buiten, zorgen gordijnen en vitrage in de meeste gevallen niet voor een isolerende werking. Hierdoor loopt de temperatuur op hete dagen in huis al snel op tot onaangename hoogte. Buitenzonwering niet alleen in uw woonkamer of keuken zeer prettig, maar vooral in uw slaapkamer is het een bijzonder welkome toevoeging aan uw woning. Een koele slaapkamer in de zomer door buitenzonwering, bevordert de nachtrust en zorgt voor een fijn koel klimaat. Of u nu knikarmschermen of rolluiken wilt, met onze zonwering voor buiten, bent u altijd verzekerd van zonwering van de best mogelijke kwaliteit met diverse bevestigingsmogelijkheden voor een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Knikarmschermen

Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd en zijn bedoeld om de zon uit huis te weren. Daarnaast is deze buitenzonwering ook uitstekend geschikt om een deel van uw terras van schaduw te voorzien. Tot slot kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm. Dit maakt deze zonwering voor buiten geweldig voor achter uw woning in bijvoorbeeld de achtertuin. Wij hebben diverse standaard maten knikarmschermen in huis. Komt u er met deze maten niet uit? Dat is geen enkel probleem: wij maken uw knikarmscherm gewoon voor u op maat! Zo krijgt u bij ons altijd buitenzonwering helemaal naar wens.

Zonwering Lambertus van den broek

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm als zonwering voor buiten, geniet u ook binnenshuis van warm en zonnig weer. Deze buitenzonwering met een variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor verfraaiing van uw woning, maar zorgt binnen ook nog eens voor een fijn klimaat!

Zonwering Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Zonwering Lambertus van den Broek

Rolluiken

Met rolluiken als buitenzonwering heeft u de meest veelzijdige zonwering die u maar kunt wensen. Door deze zonwering voor buiten ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen de rolluiken en het raam. Zo houdt u het niet alleen koel in de zomer, maar kunt u een kamer ook volledig verduisteren als u wilt. Als klap op de vuurpijl zijn ze ook nog eens inkijk- en inbraakwerend. Wat wil een mens nog meer?

Zonwering Lambertus van den Broek

Screens en zipscreens

Door deze buitenzonwering te bestellen, zorgt u ervoor dat u overdag wel naar buiten kunt kijken, maar pottenkijkers niet naar binnen. Deze zonwering voor buiten ziet u vaak in situaties waar andere soorten zonwering voor buiten niet mogelijk zijn of waar bewoners vaak afwezig zijn.

Zonwering Lambertus van den Broek

Markiezen

Met markiezen als zonwering voor buiten, heeft u misschien wel de mooist mogelijke zonwering te pakken. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en op maat te maken in verschillende stijlen, heeft u met markiezen buitenzonwering passend bij zowel moderne als meer klassieke en landelijke woningen.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar buitenzonwering (op maat) voor bij u thuis? Wilt u hiervoor kiezen voor ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor top kwaliteit zonwering voor buiten! Komt u er niet uit welke zonwering u wilt? Kom dan eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Lambertus van den Broek voert werkzaamheden uit in o.a. heel Noord-Holland, zoals Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en  Hoofddorp.