Aluminium schuifdeuren

Aluminium schuifdeuren op maat

De aluminium schuifdeuren kunt u vullen met hout, spiegel of glas.

Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Lambertus van den Broek u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decors. Hiermee kunt u naar hartenlust combineren.

Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervaks schuifdeuren.

Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren uitgerust met softclose.
Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen. De mogelijkheden zijn ontelbaar, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, er is altijd een stijl die bij u past.

Daarbij wordt iedere wand exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, evenals de garantie van 20 jaar. Laat u inspireren…

De voordelen van onze kasten op maat

Bij een maatwerk kast van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

De aluminium schuifdeuren staan voor stevige en solide deuren welke esthetisch geheel aan uw verwachting zullen beantwoorden.
De deuren laten zich met een buitengewone souplesse over de rail bewegen.

De aluminium schuifdeuren kunnen in vele toepassingen en ruimten een zeer eigentijdse oplossing bieden voor verschillende doeleinden.
Aluminium voor hoge stijfheid, nauwkeurige passing, wielen loodrecht op de rail en is zelfdragend.

aluminiumschuifdeur Lambertus van den Broek

De duurzame kwaliteit van de soepel lopende schuifdeuren en uw persoonlijke ontwerp is een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot.
U kunt uw schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels.

Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. U kunt eindeloos combineren en de samenstelling maken die geheel bij uw woonwensen past.

aluminiumschuifdeur Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

aluminiumschuifdeur Lambertus van den Broek

Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels.
Laat u in de showroom u inspireren door de oneindige mogelijkheden van schuifwanden.
Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. U kunt eindeloos combineren en de samenstelling maken die geheel bij uw woonwensen past.

aluminiumkleuren Lambertus van den Broek

Van A tot Z geregeld

De vakmannen en experts van Lambertus van den Broek helpen u graag bij het ontwikkelen van uw droomkast. Daarom komen ze met plezier bij u thuis om u vrijblijvend te adviseren en de maten nauwkeurig op te meten, zodat u zeker weet dat het goed zit. En hoewel de kasten eenvoudig te plaatsen zijn, kunt u ook altijd de hulp inschakelen van één van onze vakmensen die de kast voor u komen monteren. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met uw ideale kast op maat!

Maak hieronder uw keuze en vraag direct een offerte aan.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk kast voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!