Inbouwkasten

Lambertus van den Broek | Inbouwkasten

Bespaar ruimte in uw woning met een inbouwkast op maat en geef uw interieur een unieke en persoonlijke touch met ons kwalitatieve maatwerk. Onze professionals maken inbouwkasten voor u op maat die uitstekend passen bij uw smaak en interieur. Wij maken uw inbouwkast helemaal op maat: van de kast zelf, de deur tot accessoires zoals verlichting. Komt gerust eens langs in onze showroom om te zien wat voor een soort inbouwkasten u bij ons kunt kopen. Onze professionals voorzien u graag van vakkundig advies op maat. U bent ook van harte welkom om gewoon eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De voordelen van onze kasten op maat

Bij een maatwerk kast van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

Inbouwkasten voor ieder interieur

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en stijl, ook als het op een inbouwkasten op maat aankomt. Daarom heeft u bij het samen laten stellen van uw maatwerk kast bij Lambertus van den Broek altijd een ruime keuze uit diverse soorten deuren die u bij ons kunt bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld prachtige paneeldeuren voor u in allerlei verschillende kleuren. U laat zich bij ons ook inspireren door één van onze vele stijldeuren en inbouwkasten met verschillende designs.

Kast op maat Lambertus van den Broek
Kast op maat Lambertus van den Broek

Inbouwkasten van A tot Z

Onze professionals helpen u met het ontwikkelen van uw inbouwkasten van A tot Z. We komen daarom ook met alle plezier bij u thuis langs om u vrijblijvend te adviseren en alle maten voor uw kast op maat nauwkeurig op te meten. Zo weet u zeker dat het straks allemaal helemaal goed zit. Uiteindelijk monteren en plaatsen onze professionals uw inbouwkasten met alle plezier en uiterste vakbekwaamheid. Daar komt ook nog eens bij kijken dat we geen voorrijkosten hanteren.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk kast voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!