Inbraakpreventie

Inbreekpreventie bij Lambertus van den Broek

Veilig wonen betekent ook prettig wonen. Onbezorgd thuis of op vakantie kunnen zijn. Dat kan alleen maar als u kunt vertrouwen op goed afgesloten deuren en ramen. Met gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kunt u de kans op een inbraak verkleinen.

Een juiste cilinder – Evva MCS

In de cilinderkern bevinden zich 8 draaibare magneetrotors die bij de 4 magneetpillen van de sleutel horen. Bij het eruit trekken van de sleutel nemen zij steeds een andere positie in. Iedere magneetpil van de sleutel kan aan beide zijden en onafhankelijk van elkaar worden gemagnetiseerd.

Wordt er een MCS-sleutel met passende magnetische codering ingebracht, dan worden alle magneetrotors in de sluitpositie gezet. twee drukschuiven worden dan over de stuurcurven naar voren geschoven en de sleutel ont- of vergrendelt.

De mechanische controle vindt plaats via een profielsysteem (langsprofiel) en via een gedwongen vergrendelstiftcontrole op de sleutelrug met manipulatiecontrole.

Inbraakpreventie Lambertus van den Broek

De voordelen van onze inbraakpreventie

  • Ieder slot en iedere sleutel is uniek.
  • Drievoudige zekerheid door één magnetisch en twee mechanische (profiel en vergrendelstift) coderingsniveaus.
  • Technologische (kopieerbeveiliging), organisatorische (veiligheidskaart) en wettelijke (patent) sleutelbescherming
  • Modulair
  • Permanente magneten van samarium-kobalt-5 garanderen een lange levensduur. Ze kunnen met traditionele middelen noch om-, noch gedemagnetiseerd worden.
  • Bij een draaiing van de sleutel om 360° wordt 2 x onafhankelijk de codering gecontroleerd.
  • Slijtagevastheid door afgedichte vergrendelingselementen
  • Door de vele variaties zijn complexe toegangscontrolehiërarchieën mogelijk
Inbraakpreventie Lambertus van den Broek

Kerntrekken

Kerntrekken is tegenwoordig een inbraakmethode die helaas steeds vaker voorkomt.
Een inbreker schroeft simpelweg een schroef in uw cilinder en trekt de kern van uw
slot uit de deur. Daarom is er anti kerntrek beslag ontwikkelt. Hier zit een meedraaiende
plaat voor de cilinder zodat er niet in geboord of geschroefd kan worden.
Ook voorkomt dit het kunnen afbreken van de cilinder.
Voor bijna elke deur met cilinderslot leveren en monteren wij anti kerntrek beslag.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Meerpuntssloten

Meerpuntssloten zijn sloten waarbij 1 handeling met de sleutel of deurkruk voldoende is om meerdere sluitpunten te bedienen. Bijzetsloten apart bedienen is niet meer nodig, dit verhoogt het bedieningsgemak en de veiligheid enorm. Voor bijna alle houten deuren leveren en monteren wij meerpuntssloten.

Inbraakpreventie Lambertus van den Broek

Bijzetsloten

Wilt u uw huis op een goedkopere manier beter beveiligd hebben? Dan kiest u voor de oude vertouwde bijzetslot. Dit slot plaatsen we onder en/of boven aan de deur zodat uw deur op 2 of 3 punten sluit. Het enige is nadeel is dat u per slot een handeling meer moet uitvoeren.

Inbraakpreventie Lambertus van den Broek

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk kast voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Lambertus van den Broek voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!