Kasten op maat Haarlem

Unieke maatwerk kasten in Haarlem

Wilt u extra ruimte creëren in uw woning in Haarlem? Dat kan door op maat gemaakte kasten te laten maken. Daarvoor moet u beslist een beroep doen op de vakmensen van Lambertus van den Broek. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, leveren en installeren van kasten op maat. Ontdek de talloze mogelijkheden die op maat gemaakte kasten u bieden en beeld u in hoe uw huis een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt door kasten te plaatsen die volledig aan uw wensen voldoen.

Wanneer wij maatwerk kasten voor u maken, zorgen wij ervoor dat deze naadloos passen bij de stijl en ambiance van uw huis, en dat ze aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur. Lees hieronder meer over de mogelijkheden die kasten op maat u in Haarlem kunnen bieden, of neem direct contact met ons op.

Voordelen van onze kasten op maat

Als u ervoor kiest om in Haarlem kasten op maat te laten maken door Lambertus van den Broek, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Volledig maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom voor inspiratie
  • Eigen montagedienst

Waarom kiezen voor kasten op maat in Haarlem?

Elke woning heeft kamers die variëren in vorm en afmetingen, met talloze onbenutte hoekjes en nissen. Sommige kamers hebben zelfs schuine daken. Al deze ruimtes kunnen beter worden benut door er op maat gemaakte kasten te laten plaatsen. Hierdoor worden ongebruikte ruimtes in huis omgetoverd tot opbergruimte. Zo blijft uw woning altijd mooi opgeruimd.

Kast op maat Lambertus van den Broek

Kasten die passen in elk interieur

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak en levensstijl, en dat ziet u ongetwijfeld graag terug in uw maatwerk kasten. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten kastdeuren, zoals prachtige paneeldeuren in diverse kleuren en stijlvolle deuren en loftdeuren naar Italiaans ontwerp. Denk ook na over welke accessoires u in de kast wilt opnemen, zoals garderobestangen, schoenenrekken of bewegingssensoren voor verlichting. De mogelijkheden zijn groot met kasten op maat in Haarlem.

Kastinterieur op maat
Kastinterieur op maat

Vraag een offerte aan

Wanneer u in Haarlem door ons kasten op maat laat maken, nemen wij u veel werk en zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de globale afmetingen van uw gewenste kast verstrekken. U kunt ook foto’s van de plek waar de kast moet worden geplaatst meenemen naar onze showroom. Dat is alles! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u één of meerdere kasten op maat nodig voor uw woning in Haarlem? En wilt u deze laten maken en installeren door ervaren professionals? Neem contact op met Lambertus van den Broek. U bent ook van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies. Bij ons bent u verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel ons op 020 641 43 92 of stuur een e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt tevens het contactformulier invullen.