Meubels op maat Amstelveen

Lambertus van den Broek voor meubels op maat in Amstelveen

Wilt u uw interieur in Amstelveen een fraaie en verrassende look geven? Dat doet door bij Lambertus van den Broek meubels maat te bestellen. Wij maken in een handomdraai meubels op maat die perfect passen bij de stijl en de sfeer van uw woning
en uw persoonlijke voorkeur. Naast stijlvol zijn maatwerk meubels ook zeer praktisch. U benut hiermee namelijk de ruimte in uw huis optimaal. Meubels op maat sluiten bijvoorbeeld perfect aan op die lastige schuine wand in uw slaapkamer of dat ene hoekje in uw keuken.
Wij maken al meer dan 50 jaar meubels op maat voor u in Amstelveen. U leest er hieronder meer over. Wilt u direct weten welke maatwerk meubels wij voor u kunnen maken, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Lambertus van den Broek?

Wanneer u in Amstelveen meubel op maat laat maken bij Lambertus van den Broek, profiteert u van:

 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Showroom voor inspiratie
 • Eigen montagedienst
 • Vrijblijvende offerte en advies
 • Volledig maatwerk

Welke maatwerk meubels maken wij voor u?

Wij maken de meest uiteenlopende meubels op maat voor u in Amstelveen. Zo maken we onder andere:

 • Boekenkasten
 • Wandmeubels
 • Audio/tv-meubels
 • Badkamerkasten
 • Keukenkasten
 • Schuine kasten
 • Roomdividers

Komt vooral eens kijken in onze showroom voor een indruk. Onze professionals adviseren u graag voor de perfecte meubels voor uw woning.

Kast op maat Lambertus van den Broek

Meubels op maat voor iedereen

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaken, voorkeuren en gevoel voor stijl, ook wat betreft meubilair. Daarom kunt u bij ons altijd kiezen welke soort meubels op maat u bij ons wil bestellen. Heeft een kamerbrede boekenkast nodig? Of zoekt u een tv-meubel op maat voor uw tv en soundbar? Voor vele soorten meubelwensen maken wij graag meubels op maat voor u in Amstelveen.

Kastinterieur op maat

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

wandmeubel-op-maat

Zelf uw maatwerk meubels samenstellen

Een meubel op maat is een meubel dat voldoet aan al uw wensen. Zo maken wij uw kasten van diverse materialen, helemaal zoals u dat wilt. Onze experts helpen u graag met het samenstellen van uw maatwerk meubels. Als u dat wenst komen we bij u langs voor een vrijblijvend advies over de kleur, stijl en vorm van het meubel dat u op maat wilt laten maken en het opmeten van de benodigde maten. Als u een meubel op maat bij ons koopt, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt voor een eerlijke prijs.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan op maat gemaakte meubels in Amstelveen en wilt u die laten maken en plaatsen door ervaren professionals? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lambertus van den Broek. U bent verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel ons op 020 641 43 92 of stuur een e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt tevens ons contactformulier invullen.