Meubels op maat Amsterdam

Lambertus van den Broek voor meubels op maat in Amsterdam

Wilt u uw woning in Amsterdam optimaal inrichten met een verrassende uitstraling? Dat doet u door bij Lambertus van den Broek meubels op maat in Amsterdam te bestellen. Wij maken in korte tijd meubels op maat die perfect aansluiten op de stijl en sfeer van uw woning en uiteraard op wat uw wensen zijn. Maatwerk meubels zijn hoe dan ook stijlvol en uitermate praktisch. U benut hiermee namelijk de ruimtes in uw woning zo goed mogelijk. Zo sluiten meubels op maat bijvoorbeeld tot op de centimeter nauwkeurig aan op een lastige schuine wand in de slaapkamer of een moeilijke hoek in de keuken.

Wij maken al een halve eeuw meubels op maat voor onze klanten in Amsterdam. Wij vertellen u er hieronder meer over. Wilt u meteen weten welke maatwerk meubels wij voor u kunnen maken, neem dan contact met ons op.

Waarom Lambertus van den Broek?

Als u in Amsterdam uw meubels op maat laat maken bij Lambertus van den Broek, kunt u rekenen op:

 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Showroom voor inspiratie
 • Eigen montagedienst
 • Vrijblijvende offerte en advies
 • Volledig maatwerk

Welke maatwerk meubels maken wij voor u?

Wij maken de meest uiteenlopende meubels op maat voor u in Amsterdam. Zo maken we onder andere:

 • Boekenkasten
 • Schuine kasten
 • Badkamerkasten
 • Audio/tv-meubels
 • Roomdividers
 • Keukenkasten
 • Wandmeubels

Komt lang in onze showroom. Onze professionals adviseren u graag voor de ideale maatwerk meubels voor uw woning.

Kast op maat Lambertus van den Broek

Zelf uw maatwerk meubels samenstellen

Meubels op maat zijn meubels die voldoen aan al uw specifieke wensen. Zo maken wij maatwerk kasten van diverse materialen, zoals u dat graag wilt. Onze experts helpen u graag met het samenstellen van uw maatwerk meubels. Als u dat op prijs stelt, komen we bij u thuis voor een vrijblijvend advies over kleuren, stijl en vormen van de meubels die u wilt laten maken en voor het opmeten van de maten. Koopt u bij ons meubel op maat? Dan weet u zeker dat u kwaliteit krijgt tegen een faire prijs.

Kastinterieur op maat

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

wandmeubel-op-maat

Meubels op maat voor iedereen

Smaken verschillen, dat weet iedereen. Wat dat betreft heeft elke persoon zo zijn of haar eigen smaak, voorkeur en stijl. Dat geldt ook voor meubels. Bij Lambertus van den Broek kunt u daarom altijd kiezen welke meubels u op maat wilt laten maken. Heeft u een boekenkast nodig die kamerbreed is? Of zoekt u een maatwerk tv-meubel waar zowel de tv als uw soundbar op passen? Voor uiteenlopende meubelwensen maken wij met plezier meubels op maat in Amsterdam.

Contact met ons opnemen

Wilt u in Noord-Holland meubels op maat laten maken en plaatsen door de vakmensen van Lambertus van den Broek? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. U bent bij ons verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel ons op 020 641 43 92 of stuur een e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen voor meer informatie.