Raamdecoratie Amsterdam

Raamdecoratie Amsterdam – Lambertus van den Broek

Voor raamdecoratie op maat die uw interieur in Amsterdam verfraait én het licht in huis mooi regelt, kiest u voor de raamdecoratie van Lambertus van den Broek. Het is natuurlijk afhankelijk van uw stijl interieur, uw type woning en uw persoonlijke smaak welke soort raamdecoratie het beste bij u past. Daarom is het verstandig om altijd naar de mening van een echte professional te vragen. Gelukkig hebben wij er daarvan meer dan genoeg in dienst! Kom vandaag nog langs in onze showroom om u te laten inspireren en om om advies te vragen voor uw woning in Amsterdam. U kunt natuurlijk ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voordelen van onze raamdecoratie

Gaat u in Amsterdam ook voor onze raamdecoratie? Dat is een slimme keuze! U rekent bij ons namelijk op de volgende fijne voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Veel soorten raamdecoratie

Als u in Amsterdam raamdecoratie zoekt voor uw woning, heeft u mazzel: er is namelijk meer dan genoeg te bestellen bij ons! Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten jaloezieën. Met jaloezieën regelt u zeer exact het licht in uw woning in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor zowel houten- als horizontale jaloezieën in diverse maten en kleuren. Gaat u liever voor gordijnen als raamdecoratie? Dan hebben we voor u een groot assortiment gordijnen, zoals: plissés, Duette®, rol- en vouwgordijnen en multishades in de aanbieding.

Plissé- en Duette®-gordijnen zijn perfect bij een meer moderne woning met veel schuine ramen. Rolgordijnen daarentegen passen bij zo’n beetje elk type woning door de vele materialen en kleuren waarin deze te krijgen zijn. Wilt u het wat opvallender aanpakken? Bekijk dan eens ons aanbod aan vouwgordijnen of multishades. Met een multishade als raamdecoratie heeft u de functionaliteit van een jaloezie maar de uitstraling van een gordijn. Dit komt door een transparante laag stof en een niet-transparante laag stof. Het beste van beide werelden dus voor u in Amsterdam. Bekijk ons aanbod aan raamdecoratie op onze website of in onze showroom.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Zoekt u raamdecoratie om het licht in uw woning in Amsterdam beter te regelen én om voor meer sfeer in huis te zorgen? Neem dan vandaag nog contact op met ons om kwalitatief hoogstaande raamdecoratie voor uw huis in Amsterdam te kopen! Komt u er niet uit welke raamdecoratie u wilt? Kom dan eens langs in onze mooie showroom en laat u inspireren en adviseren. U kunt ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!