Raamdecoratie Uithoorn

Raamdecoratie Uithoorn: Lambertus van den Broek

Zoekt u raamdecoratie die het interieur van uw huis in Uithoorn mooier maakt én ook nog eens het licht binnen mooi regelt? Dan gaat u voor raamdecoratie van Lambertus van den Broek. Het hangt natuurlijk af van uw stijl interieur, uw type woning en uw persoonlijke voorkeur welke soort raamdecoratie het beste bij u past. Het is daarom aan te raden om altijd naar de mening van een gerenommeerde expert te vragen. Gelukkig hebben wij er daarvan meer dan genoeg in dienst! Kom vandaag nog langs in onze showroom om u te laten inspireren en adviseren voor uw woning in Uithoorn. U kunt natuurlijk ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Onze raamdecoratie in Uithoorn | voordelen

Kiest u in Uithoorn voor onze raamdecoratie op maat? Een uitstekende keuze! U rekent bij ons namelijk op de volgende mooie voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Veel soorten raamdecoratie

Zoekt u in Uithoorn raamdecoratie voor uw woning? Dan heeft u geluk: er valt namelijk meer dan genoeg bij ons te bestellen! Bij ons komt u voor verschillende soorten jaloezieën. Met jaloezieën regelt u heel precies het licht in uw woning in Uithoorn. Bij ons komt u voor zowel houten- als horizontale jaloezieën in diverse maten en kleuren. Kiest u liever voor gordijnen als raamdecoratie? Dan hebben we voor u een flinke collectie gordijnen zoals plissé-, Duette®-, rol-, vouw-, of multishade-gordijnen in onze verzameling.

Plissé- en Duette®-gordijnen zijn uitstekend voor een moderne en strakke woning met veel schuine ramen. Rolgordijnen daarentegen passen bij zo’n beetje elke soort en stijl woning door de vele materialen en kleuren waarin deze te krijgen zijn. Wilt u het iets opvallender aanpakken? Verdiept u zich dan eens in ons aanbod aan vouwgordijnen of multishades. Met een multishade als raamdecoratie, heeft u de functionaliteit van een jaloezie maar de uitstraling van een gordijn. Dit komt door een transparante laag stof en een niet-transparante laag stof. Het beste van beide werelden dus voor u in Uithoorn. Bewonder ons aanbod aan raamdecoratie op onze website of in onze showroom.

Raamdecoratie Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Zoekt u raamdecoratie om het licht in uw woning in Uithoorn beter te regelen én om voor meer sfeer in huis te zorgen? Neem dan vandaag nog contact op met ons om kwalitatief hoogstaande raamdecoratie voor uw huis in Uithoorn te kopen! Komt u er niet uit welke raamdecoratie u wilt? Kom dan eens langs in onze mooie showroom en laat u inspireren en adviseren. U kunt ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!