Rolluiken Amsterdam

Rolluiken voor u op maat in Amsterdam

Heeft u last van te veel zonlicht of straatgeluiden in uw huis in Amsterdam? Dat kan behoorlijk vervelend zijn. Goede reden dus om rolluiken in Amsterdam te kopen. Bij Lambertus van den Broek kunt u terecht voor een rolluik op maat voor ramen en deuren. Dat zijn de perfecte rolluiken die uw woning beschermen tegen het licht en de warmte van de zon en daarnaast ook tegen inbraak. Wij zijn al ruim 50 jaar specialist in maatwerk rolluiken voor u in Amsterdam. Komt gerust een kijkje nemen in onze showroom om inspiratie op te doen en te zien wat een rolluik op maat voor u doet. Onderstaand leest u er ook meer over. Vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de offerte-knop.

Waarom een rolluik op maat van Lambertus van den Broek?

Als u in Amsterdam kiest voor rolluiken van Lambertus van den Broek, kunt u rekenen op:

  • Eigen montagedienst
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Showroom voor inspiratie
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Volledig maatwerk

Isolerende functie van rolluiken

Met een rolluik op maat voor ramen en/of deuren heeft u altijd de best mogelijke zonwering voor uw woning in Amsterdam. Rolluiken staan erom bekend dat ze de meest efficiënte en veelzijdige zonwering bieden die er op de markt is. Met het pantser van de geïsoleerde lamellen van een rolluik creëert u een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. En dankzij die isolerende luchtlaag blijft de ruimte achter het rolluik – uw woning dus – aangenaam koel als het buiten zeer warm is. Ander voordeel is dat de rolluiken ook een koud-isolerend effect hebben. Ze houden dus ook de kou buiten als het in de winter in uw huis lekker warm is. Rolluiken in Amsterdam bewijzen hun nut feitelijk het hele jaar door.

Rolluik Lambertus van den Broek

Beschermende en geluidwerende functie van rolluiken

Wist u dat rolluiken meer doen dan het bieden van zonwering? Ze beschermen in de eerste plaats ook tegen inbraak. En ten tweede bieden ze u in huis veel privacy. Van buiten naar binnen kijken is onmogelijk als een rolluik op maat gesloten is. Onze rolluiken die wij voor u op maat maken, zijn allemaal voorzien van kasten met een gepatenteerde scharnierverbinding. Die bieden zeer veel stabiliteit. En ook heeft het isolerende materiaal in een rolluik een aangenaam geluiddempende werking. Dus als u in een drukke straat woont met veel straatgeluiden en autoverkeer, heeft u daar met uw rolluiken in Amsterdam nog nauwelijks hinder van. Zelfs het in- en uitrollen van de luiken maakt vrijwel geen geluid.

Rolluik Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Rolluiken Lambertus van den Broek

Topkwaliteit rolluik op maat

Een rolluik maken we altijd perfect op maat. Dan weet u zeker dat ie goed past voor uw raam of deur. En daarom houden we de productie van rolluiken altijd in eigen beheer. Zo kunnen we u altijd hoogstaande kwaliteit garanderen. Zo krijgen onze rolluiken altijd een grondige oppervlaktebehandeling en worden ze voorzien van meerdere laklagen. Dat garandeert kleurbehoud en bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden. Onze vakmensen komen graag langs voor een meting, zodat u zeker weet dal elke rolluik perfect op maat wordt gemaakt. Rolluiken zijn voor u in Amsterdam beschikbaar met diverse bedieningsvarianten.

Contact met ons opnemen

Wilt u uw huis beter beschermen tegen zonlicht, extreme temperaturen, inkijk en inbraak? Laat dan een rolluik op maat maken. Voor rolluiken in Amsterdam gaat u naar Lambertus van den Broek. Bel voor meer informatie ons met 020 641 43 92 of mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.