Screens Amsterdam

Lambertus van den Broek: screens voor u in Amsterdam

Wilt u dat uw huis in Amsterdam goed geïsoleerd is tegen licht en warmte, maar wilt u wel naar buiten kunnen kijken zonder dat anderen naar binnen gluren? Kom dan vandaag nog de screens van Lambertus van den Broek bewonderen! Met screens blijft u overdag het zicht naar buiten behouden, zonder dat mensen buiten naar binnen kunnen kijken. Wij hebben, naast de traditionele screens, ook ZIP-screens voor u. Lees snel verder of kom gerust eens langs in onze showroom om te zien wat wel allemaal doen voor uw woning in Amsterdam. Onze experts voorzien u graag van professioneel advies. U bent ook van harte welkom om gewoon eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Veel voordelen van onze screens

Kiest u in Amsterdam voor het kopen van onze screens? Dan rekent u ook nog eens op de volgende voordelen:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Traditionele screens

Traditionele screens: u heeft ze ongetwijfeld ooit gezien in Amsterdam of daarbuiten. Screens zijn eenvoudig te gebruiken als u bijvoorbeeld niet thuis bent, omdat ze windvast zijn. We maken uw screen altijd volledig op maat voor uw woning in Amsterdam. Daarnaast kunt u ze in verschillende kleuren bestellen, dit geldt voor zowel het glasvezeldoek als de kast. Qua bediening kunt u kiezen uit verschillende handmatige bedieningen. Afhankelijk van de breedte en de hoogte van uw screens, kunt u kiezen uit een bakmaat van 75, 80 of 95.

Screens en zipscreens
Buitenzonwering Lambertus van den Broek

ZIP-screens

Wilt u het iets nieuwer en moderner aanpakken dan traditionele screens? Dan kunt u bij ons terecht voor nieuwe ZIP-screens. Deze screens zijn door hun doekgeleiding extreem windvast en insectenwerend. Door een ingenieus systeem blijft er minimale ruimte over tussen uw raam en het glasvezeldoek. Dit zorgt voor een bijzonder goede stabiliteit. De kast is daarbovenop ook nog eens een waar ornament voor aan uw woning in Amsterdam. Met de keuze uit meer dan veertig kleuren voor het doek, zit er bij deze screens ongetwijfeld iets voor u in Amsterdam bij.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Wilt u er in Amsterdam voor zorgen dat u wel naar buiten kunt kijken, maar pottenkijkers niet naar binnen? Ga dan voor onze screens! We maken uw screens met alle plezier en uiterste precisie voor uw woning in Amsterdam op maat. Wilt u enkele voorbeelden van wat we allemaal voor u doen? Kom dan eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!