Zonneschermen

Lambertus van den Broek | Zonneschermen

Bent u op zoek naar een zonnescherm van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zonneschermen beschermen uw woning tegen een hoge temperatuur op zonnige dagen. Wij hebben een groot assortiment aan zonneschermen, de kans is daarom groot u bij ons het product kan vinden waarnaar u op zoek bent. Daarnaast bieden wij ook zonneschermen op maat aan. Dit is de juiste optie als u vooraf al specifieke eisen of wensen heeft. Of als een bestaand product wilt laten aanpassen. Heeft u al iets in gedachten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze mooie showroom in Amstelveen.

De voordelen onze zonneschermen op maat

Kiest u voor één van onze producten? Dit zijn de voordelen waarvan u profiteert:

  • Al meer dan een halve eeuw ervaring
  • Geen voorrijkosten
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 100% maatwerk
  • Eigen showroom
  • Eigen montagedienst

Het nut van zonneschermen

Met buitenzonwering voorkomt u dat de warmte naar binnen komt.Hierdoor wordt de temperatuur in huis een stuk aangenamer. Dit geldt voor zowel de winter als de zomer. Een lage temperatuur in uw huis tijdens warme zomerdagen is toch wel fijn. Zo profiteert u doorgaans in de zomer van een betere nachtrust wanneer de zon overdag zo goed mogelijk wordt geweerd. Kies voor een aangenaam klimaat in huis met onze verschillende soorten zonwering.

Knikarmscherm Lambertus van den Broek
Zonwering Lambertus van den Broek

Verschillende soorten zonwering

Naast de bekende zonneschermen hebben wij een groot aanbod in zonwerende producten. Knikarmschermen, ook bekend als terrasschermen, zijn uitermate geschikt om uw terras of tuin te beschermen tegen de zon. Bij ons zijn deze beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Daarnaast heeft u vaak de keuze voor handmatige of elektrische bediening. Uw eigen ideeën over over de kleur of vorm? Kies dan voor een knikarmscherm op maat. Een andere populaire zonwering is het uitvalscherm. Dit is een perfecte keuze als u niet onder het scherm wilt lopen of zitten. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten rolluiken, screens & zipscreens en markiezen aan. Het volledige assortiment is te zien op onze website en in onze showroom in Amstelveen.

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een zonnescherm of andere zonwerende producten? En wilt u kiezen voor ervaren professionals met producten van hoogwaardige kwaliteit? Voor een vakkundig bedrijf neemt u direct contact op met Lambertus van den Broek. Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!