Zonwering Amsterdam

Topkwaliteit zonwering op maat in Amsterdam

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonwering op maat voor uw woning in Amsterdam? Ga dan naar Lambertus van den Broek. Wij hebben een uitgebreide selectie zonwering in diverse soorten en materialen voor u in Amsterdam. Met maatwerk zonwering is uw huis beschermd tegen de zon en warmte in de zomer. Zodra de temperatuur buiten oploopt, zorgt zonwering die voor u op maat gemaakt is er voor u in Amsterdam voor dat uw binnenklimaat comfortabel blijft. Hieronder leest u meer over de topkwaliteit die wij in ons assortiment hebben. Komt u ook een kijkje nemen in onze showroom voor inspiratie, informatie en advies over zonwering op maat in Amsterdam?

Optimaal wooncomfort met zonwering op maat

Met goede zonwering op maat in Amsterdam beschermt u uw woning tegen overmatig zonlicht en de bijbehorende hitte. Het biedt u meer wooncomfort. Zo is zonwering niet alleen ideaal voor uw woonkamer of keuken, ook voor uw slaapkamer is het een bijzonder welkome toevoeging. U slaapt er in de zomer beter door. En of u nu kiest voor knikarmschermen of rolluiken; bij ons koopt u altijd topkwaliteit zonwering met diverse bevestigingsmogelijkheden met een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Screens en zipscreens

De voordelen van onze zonwering

Bij een maatwerk kast van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

Knikarmschermen

Knikarmschermen, ofwel terrasschermen, houden zon en warmte buiten en bieden ook schaduw op uw terras. Deze zonwering geeft u altijd vrije doorgang onder de zonwering. We hebben standaard maten knikarmschermen beschikbaar, maar u kunt ook knikarmscherm zonwering bij ons op maat laten maken voor uw huis in Amsterdam.

Zonwering Lambertus van den broek

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm als zonwering voor buiten, geniet u ook binnenshuis van warm en zonnig weer. Deze buitenzonwering met een variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor verfraaiing van uw woning, maar zorgt binnen ook nog eens voor een fijn klimaat!

Zonwering Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Zonwering Lambertus van den Broek

Rolluiken

Met rolluiken als buitenzonwering heeft u de meest veelzijdige zonwering die u maar kunt wensen. Door deze zonwering voor buiten ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen de rolluiken en het raam. Zo houdt u het niet alleen koel in de zomer, maar kunt u een kamer ook volledig verduisteren als u wilt. Als klap op de vuurpijl zijn ze ook nog eens inkijk- en inbraakwerend. Wat wil een mens nog meer?

Zonwering Lambertus van den Broek

Screens en zipscreens

Door deze buitenzonwering te bestellen, zorgt u ervoor dat u overdag wel naar buiten kunt kijken, maar pottenkijkers niet naar binnen. Deze zonwering voor buiten ziet u vaak in situaties waar andere soorten zonwering voor buiten niet mogelijk zijn of waar bewoners vaak afwezig zijn.

Zonwering Lambertus van den Broek

Markiezen

Met markiezen heeft u misschien wel de meest esthetische soort zonwering. Deze zonwering is op maat te maken in diverse stijlen. Zo zijn ze geschikt als zonwering op maat in Amsterdam voor zowel moderne als klassieke of landelijke woningen.

Neem contact met ons op

Kiest u in Amsterdam ook voor zonwering op maat? Bij Lambertus van den Broek bent u verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel ons op 020 641 43 92 of stuur een e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen voor meer informatie.