Zonwering Haarlem

Topkwaliteit zonwering op maat in Haarlem

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonwering op maat voor uw woning in Haarlem? Ga dan naar Lambertus van den Broek. Wij hebben een uitgebreide selectie zonwering in diverse soorten en materialen voor u in Haarlem. Met maatwerk zonwering beschermt u uw woning tegen de zon en de hitte tijdens de warmste dagen van het jaar. Wanneer de zomertemperaturen stijgen, zorgt op maat gemaakte zonwering in Haarlem ervoor dat het binnenklimaat van uw huis comfortabel blijft. Hieronder leest u meer over de hoogwaardige soorten zonwering die beschikbaar zijn bij ons. Uiteraard kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom voor inspiratie, informatie en advies over zonwering op maat in Haarlem.

Meer wooncomfort met zonwering op maat

Het is verstandig om zonwering te plaatsen bij uw woning in Haarlem. Met zonwering op maat verzekert u zich van een effectieve bescherming tegen overmatig zonlicht en de bijbehorende hitte. Denk ook aan maatwerk zonwering voor uw slaapkamer(s) om te voorkomen dat u ’s nachts last heeft van de warmte. Of u nu kiest voor knikarmschermen of perfect passende rolluiken als zonwering in Haarlem; bij ons koopt u altijd zonwering van topkwaliteit met verschillende montagemogelijkheden en tegen aantrekkelijke prijzen. Welke soort zonwering past het beste bij u in Haarlem?

Screens en zipscreens

De voordelen van onze zonwering

Bij een maatwerk kast van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

Knikarmschermen

Knikarmschermen, ofwel terrasschermen, zijn ontworpen om de zon buitenshuis te houden en bieden ook schaduw voor (een deel van) uw terras. Kenmerkend voor deze zonwering is de vrije doorgang onder het scherm. We hebben standaard maten knikarmschermen beschikbaar, maar u kunt ook knikarmscherm zonwering op maat laten maken voor uw woning in Haarlem.

Zonwering Lambertus van den broek

Uitvalschermen

Op momenten dat de zon fel schijnt, zorgen uitvalschermen ervoor dat de binnentemperatuur aangenaam blijft. Deze zonwering is een waardevolle toevoeging aan uw woning. De windbestendige armen van deze voor u op maat gemaakte zonwering worden bevestigd aan een aluminium profiel aan de gevel.

Zonwering Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Zonwering Lambertus van den Broek

Rolluiken

Met rolluiken heeft u de meest veelzijdige zonwering die u zich maar kunt wensen. Hiermee houdt u uw woning niet alleen koel in de zomer, maar kunt u een kamer ook volledig verduisteren. Bovendien zijn ze inkijk- en inbraakwerend. Deze zonwering is uitstekend op maat te maken.

Zonwering Lambertus van den Broek

Screens en zipscreens

Ook met screens of zipscreens zorgt u ervoor dat uw woning tijdens warme en zonnige dagen koel blijft. Bij een screen zijn aan beide zijden van het raam geleiders gemonteerd, waarbij het doek tussen de geleiders verticaal naar beneden glijdt. Als u screens op maat koopt als zonwering in Haarlem, kunt u zelf overdag wel naar buiten kijken, maar kunnen pottenkijkers niet naar binnen gluren.

Zonwering Lambertus van den Broek

Markiezen

Markiezen zijn misschien wel de mooiste soort zonwering. Deze fraaie zonwering kunt u op maat laten maken diverse stijlen. Zo zijn ze geschikt als zonwering op maat in Haarlem voor zowel moderne als klassieke of landelijke woningen.

Neem contact met ons op

Kies ook in Haarlem voor zonwering op maat. Bij Lambertus van den Broek bent u verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Bel ons op 020 641 43 92 of stuur een e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen voor meer informatie.