Zonwering Hoofddorp

Topkwaliteit zonwering op maat voor uw woning

Zoekt u goede kwaliteit zonwering op maat voor uw woning in Hoofddorp? Daarvoor kunt u terecht bij Lambertus van den Broek. Wij hebben een uitgebreid assortiment zonwering in huis. Met op maat gemaakte zonwering beschermt u uw woning tegen zon en hitte op de warmste dagen van het jaar. Zodra de temperaturen in de zomer stijgen houdt u het binnenklimaat in uw huis aangenaam dankzij uw zonwering op maat Hoofddorp. Lees hieronder mee over de topkwaliteit zonwering die u bij ons kunt bestellen. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze showroom voor informatie en advies over zonwering bij u in Hoofddorp.

Waarom zonwering laten plaatsen?

Het is raadzaam bij uw huis in Hoofddorp zonwering te (laten) plaatsen. En als u die zonwering op maat laat maken, weet u zeker dat uw huis goed beschermd is tegen een overvloed aan zonlicht en de bijkomende warmte. Denk daarbij ook aan het plaatsen van maatwerk zonwering voor uw slaapkamer(s). Dan ligt u ’s nachts niet wakker van de warmte. Dus of u knikarmschermen of rolluiken op maat plaatst als zonwering in Hoofddorp; bij ons bent u altijd verzekerd van zonwering op maat van de hoogste kwaliteit met diverse bevestigingsmogelijkheden tegen de mooiste prijzen. Welke zonwering laat u plaatsen?

Screens en zipscreens

De voordelen van onze zonwering

Bij een maatwerk kast van Lambertus van den Broek komen een boel mooie voordelen kijken. Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom

Knikarmschermen

Knikarmschermen, of terrasschermen, zijn bedoeld om de zon buiten te houden. Deze zonwering is ook geschikt om een deel van uw terras van schaduw te voorzien. Deze zonwering kenmerkt zich door een vrije doorloop onder het scherm. Wij hebben diverse standaard maten knikarmschermen voor u in huis. Maar u kunt deze zonwering ook op maat laten maken voor uw woning in Hoofddorp.

Zonwering Lambertus van den broek

Uitvalschermen

Als de zon flink schijnt, zorgen uitvalschermen ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Uitval­schermen zijn als zonwering een verrijking voor uw woning. De windvaste armen van deze zonwering op maat zitten aan een aluminium profiel vast aan de gevel.

Zonwering Lambertus van den Broek

Offerte aanvragen

Wilt u een product op maat, dan nemen wij u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop! Neem contact op voor meer informatie.

Zonwering Lambertus van den Broek

Rolluiken

Met rolluiken heeft u de meest veelzijdige zonwering die u zich maar kunt wensen. Hiermee houdt u uw woning niet alleen koel in de zomer, maar kunt u een kamer ook volledig verduisteren. Bovendien zijn ze inkijk- en inbraakwerend. Deze zonwering is uitstekend op maat te maken.

Zonwering Lambertus van den Broek

Screens en zipscreens

Als u screens koopt als zonwering in Hoofddorp kunt u hierdoor overdag wel naar buiten kijken, maar kunnen pottenkijkers niet naar binnen gluren. Deze soort zonwering wordt vaak gebruikt op plaatsen waar andere soorten zonwering niet goed mogelijk is.

Zonwering Lambertus van den Broek

Markiezen

Markiezen zijn misschien wel de mooiste soort zonwering. Deze zonwering kunt u op maat laten maken diverse stijlen. Zo zijn ze geschikt als zonwering op maat in Hoofddorp voor zowel moderne als klassieke of landelijke woningen.

Contact met ons opnemen

Kies in Hoofddorp ook voor zonwering op maat. Dat doet u bij Lambertus van den Broek. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dan bent u verzekerd van 100% maatwerk zonwering zonder voorrijkosten. Bel ons op 020 641 43 92 of stuur een e-mail naar info@lambertusvandenbroek.nl. Of vul het contactformulier in.